Új hozzászólás Aktív témák

  • istvankeresz

    aktív tag

    válasz Dani811 #38430 üzenetére

    Dani811 Milyen neted van? Lehet, hogy mac-cím alapján volt beregisztrálva a szolgáltatónál a routered vagy géped. Ilyen pl. a Digi modemes kábelnet. A géped újratelepítésekor lehet, hogy visszaállt gyári értékre a hálókártyás mac címe, ami lehet, hogy korábban meg lett változtatva valamiért. Vagy a routered-é állt vissza gyári mac-címre. Ha most működik úgy, hogy számítógép - modem, akkor rakd közéjük a routert és csinálj benne egy mac cím klónozást. Valószínű, hogy a géped hálókártyája volt beregisztrálva a szolgáltatónál. Ha azt átklónozod a routeredben, akkor azt a mac címet fogja látni a szolgáltatód a router felöl és működni fog.

    Ha betárcsázós neted van (felhasználónév + jelszó), akkor csináld meg a routeredben a pppoe kapcsolatot, hogy ne a géped tárcsázzon, hanem a router.

    MaCS_70: Az óra mellett jobbra teljesen a képernyő sarkában a tálcára kattintva visszakapod az asztalt úgy hogy minden ablak le van téve a tálcára. Utána ha csak a nyomtatós ablakra kattintasz, akkor elvileg jó "sorrendben" kellene visszakapnod, ergo az éppen "kérdezős" ablak van legfelül.

    dabagab WIN+P -re mit reagál?

    [ Szerkesztve ]

    XBOX ONE GT: istvankereszt79

Új hozzászólás Aktív témák