Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! KB mikorra várható a végleges windows 10 ?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tatararpad
őstag
válasz King Unique #3095 üzenetére
Windows 7-ből is van csak magyar képfájlt nem lehet még letölteni: [link]
-
King Unique
titán
válasz Rendeske #3093 üzenetére
Win7-ről Win10-re ingyenes frissítési licensz van úgy tudom, de az csak arra a gépre érvényes és korábban azt pedzegették, h nem lehet újratelepíteni, csak 1x frissíteni. De majd többiek kiigazítják, pontosítják.
A "hol" kérdést legjobb, ha topikjában teszed fel. Online fiók Win8-nál van és annál lehet a telepítőt a termékkulcs beírása után online lehúzni az MS tooljával. De természetesen boltban is megvehető mind2.[ Szerkesztve ]
-
Rendeske
tag
válasz King Unique #3090 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Szóval ha most megveszem a mondjuk a win7-et (mert ugye szükségem van rá) akkor tegyük fel két év múlva újra akarom telepíteni a Win10-et a laptopomon vagy csak egyszerűen veszek egy újjabb asztali gépet és arra akarom telepíteni a Win10-et, akkor megtehetem?
És a másik fontos kérdés hogy hol és milyen formában érdemes venni Windows-t? Azt tudom vagy OEM meg dobozos stb...de én ezeket nem vágom! Gondolom már online fók van és húzom le a telepítőt, vagy pendrive-on értékesítik?
-
King Unique
titán
válasz Rendeske #3089 üzenetére
Lehet még kapni Win7 verziókat több helyütt, bár az előtelepített értékesítés aszem már megszűnt. Illetve 8.1 is vehető, arról is lehet majd upgrade-elni. Tehát veszel 2 db Win7/ 8.1, aztán majd, ha megjelenik a végleges Win10 év közepe/ vége felé, akkor lehet rá ingyen frissíteni.
Fel lehet tenni akár a mostani W10 TP próbaverziót is, írták feljebb, h állítólag arról is lehet majd a véglegesre frissíteni, de akkor gondolom ki kell fizetni az árát.[ Szerkesztve ]
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után szoftver vásárlásra adtam a fejem! Meguntam már crackeléseket... Szóval mostanában olvastam, hogy akinek van Win7 licence az most ingyen válthat Win10-re ami állítólag igen jó kis OS lesz.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes és mit vásárolni? Nem akarom hogy csőbe húzzanak!
Két gépre kéne a legjobb az lenne ha tudnám kombinálni a kettőt, mert az asztalira Win7-et szeretnék, a laptopra meg Win10-et majd.
Üdv,
-
pzstm
titán
válasz #58000384 #3085 üzenetére
8.1-en így csináltam már több gépen is, sőt Win 8.1-t upgradeltem in-place instalall Win10-re, és több anomáliám eltűnt a hard reset után.
Azt tudjuk, hogy minden adatot töröl, és a saját telepítőjéből húzza újra magát, s csak utána synceli vissza a cloudos dolgokat.
Működik az, higgyétek el
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
csixy
addikt
Telepítettem firefoxot. Nem enged flash playert telepíteni.
Az ask kereső hogy került a telepített programjaim közé? Mindig ügyelek rá, hogy telepítéskor a szemét kocka pipákat kiszedjem.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
pzstm
titán
válasz mefistofeles #3065 üzenetére
igen, törölhető
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mankó
veterán
Én valahogy nem vettem igazán észre. Egy régi Intel Extreme SLC ssd-n (még trim nélküli, de nincs is rá szüksége) van a rendszer, a win 7-nél is használt beállításokkal sem érzem gyorsabbnak.
Lehet az indexelést kellene vissza állítanom a meghajtónál?
Nem uefi-be lett telepítve, ez is belejátszhat esetleg?
Csak a hangkártya driverét tettem fel pluszba, mert minden működött rendesen a telepítés után. Lehet ez is probléma a sebesség kérdésben?
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Mivel semmi nem sikerült ezért telepítőröl csináltam egy rendszer javítást.
A jó hír az, hogy megmaradtak a beállításaim és működik a start menü és minden ikon a rossz, hogy érdekes módon egyes programok és parancsikonok amiket felraktam megmaradtak egyesek eltüntek. Mondjuk ez mind pótolható....
Az lenne a kérdésem, hogy csinált a rendszer a C meghajtóra egy Windows old és egy $WINDOWS.~BT könyvtárat.
Ezek elvben törölhetők igaz?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
szaki26a
aktív tag
Nálam egyszerűen nincsenek a fenti kikapcs, stb ikonok a modern appok tetején illetve nem frissülnek a csempék. Valamilyen ötlet?
-
pzstm
titán
netplwiz-t próbáltad? Meg nem neztem de szerintwm tuti mennie kell...
Start menube beirod es elinditod, onnan menni fog mar szerintem
-
Mankó
veterán
válasz ledgeri #3058 üzenetére
Dll hibára hivatkozva szállt el a telepítő.
Különben beállítva a szokásos dolgokat én nem veszem észre, hogy gyorsabb lenne a rendszer a windows 7-hez képest. Nektek mi erről a véleményetek? Win 8.1-hez képest látni gyorsulást? Az csak próbára volt fent, a 10 már most jobban tetszik.
A bejelentkezési jelszót be lehet úgy állítani, hogy ne kérje minden bejelentkezéskor, mert első nekifutásra az nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Milyen vírusirtót használtok a 10 alatt? Az Avast nem ment fel.
-
pzstm
titán
válasz mefistofeles #3052 üzenetére
system restoret próbáltál esetleg?
-
Darkness1
aktív tag
válasz osztszoroz #3046 üzenetére
Köszönöm, ezt megnézem majd.
cattus: erre is ránézek.
No stress, no work Today!
-
mefistofeles
addikt
válasz Barthezz2 #3051 üzenetére
Persze én tisztában vagyok vele és nem is panaszkodnék de azért ismerjük el azért még egy TP-nél is aniomália, ha kikapcsolt állapotban "kavar" be valami.......
Lekapcsoláskor még tökéletes volt, bekapcsolásnál már nem. Frissítés vagy bármilyen (általam tudott) változás nem történt a rendszerben.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #3048 üzenetére
Nem mondtam, hogy ugyan az. Ez egy TP van ilyen sajnos..
Persze lehet van megoldás, én sajna nem tudom.Everybody lies.
-
vlevi
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3042 üzenetére
Na, az b...na be. Számoljátok ki, hogy egy dobozos rendszer árához képest hányszorosát fizetnéd ki éves előfizetésben. Mondjuk veszel egy gépet, amit nem cserélgetsz évente, mert nem játszol rajta a legújabb játékokkal. Mai hardverigényeket nézve egy Intel G sorozatú Pentim, de legfeljebb i3-as bővenelég évekig
-
mefistofeles
addikt
válasz Barthezz2 #3045 üzenetére
Azért az nem ugyanaz a kávéház....
Nem tudom megnézni így még a leveleimet sem...... Utána néztem, elvben semmiféle frissítés nem volt. Így még érdekesebb mert eddig semmi gond nem volt, és tegnap hibátlanúl kapcsoltam ki......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
King Unique
titán
válasz osztszoroz #3046 üzenetére
Ezt már én is akartam linkelni, megy 8.1 és 10 alatt is. Csomó minialkalmazás van benne, sokkal több, mint a Win7 gyári beépítettjei és folyamatosan fejlesztik.
[ Szerkesztve ]
-
osztszoroz
aktív tag
válasz Darkness1 #3036 üzenetére
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #3041 üzenetére
Én meg tegnap sleep-el eltettem aludni, ma meg kikapcsolásból hidegen indul..
Beri:
Alul van a tálcád? Nálam csak úgy van search bar a sart menüben. Vagy esetleg próbáld meg ki-be kapcsolni a tálca beállításainál az toolbars fülön a "search on taskbar" funkciót.Mondjuk eléggé béna, hogy így ráül a nyitott alkalmazások füleire..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
tibcsi0407
félisten
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz tibcsi0407 #3042 üzenetére
ez mar 'regi' hir ! ago 19 hours.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
mefistofeles
addikt
Skacok volt valami frissítés tegnap vagy ma reggel?
Tegnap este kikapcsoltam a gépet, minden oké, ma bekapcsolom és a startmenü és a keresés ikon meg jobb oldalon az óra mellett a new noticifations ikonok egyszerűen inaktívak....
Start jobb klikk műxik. Minen más működik amit eddig néztem..... tipp?....én semmit sem buheráltam de még csak nem is telepítettem tegnap.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
vlevi
nagyúr
válasz tatararpad #3035 üzenetére
Az jo lenne, a win7-es minialkalmazasok helyett.
-
Darkness1
aktív tag
válasz tatararpad #3035 üzenetére
Meglátjuk. Valami kelleni fog, mert hozzászoktam.
-
Darkness1
aktív tag
Sziasztok,
Feltettem én is ezt az előzetest és futólag megnéztem. Azt kell mondjam, tetszik.
A legjobb, hogy a korábban a Lumia 925-re vásárolt programjaim jó része elérhető a Store-ban és feltelepítve ugyanott tudtam folytatni, ahol a telefonon abbahegytam. Ilyen program pl. a Nextgen Reader vagy a King's Bounty. A Nextgen Reader felületét pl. szépen hozzá lehet igazítani az aktuális kijelzőhöz. Nem beszélve a címjegyzékről, naptárról és e-mail-ekről. Láttam, hogy volt aki kifogásolta az új start menüt, mert túlzottan WP-s, nekem meg ez az egyik, ami tetszik benne. Szóval, akinek valamilyen WP8.1-es telefonja van, annak új értelmet nyerhet a konnektivitás. Nekem legalábbis ez a része nagyon bejön.
Elképesztően gyorsan boot-ol és működik az SSD-ről, sokkal gyorsabb, mint a 7. Elég stabil is, ahhoz képest, hogy ez mégcsak nem is béta.
Viszont sokkal több WinRT-s progi kellene, normálisan megírt kezelőfelülettel, amik hozzászabhatóak a kicsi és a nagy képernyőkhöz is. A minialkalmzások viszont hiányozni fognak. Tudtok ajánlani valamit, ami ki tudja azokat váltani?
Szerintem váltani fogok rá a 7-ről, mihelyst kijön a végleges. Gondolom, a 8.1-ben is benne van a fenti dolgok egy része, de arra pénzbe kerül váltani, erre meg nem. Azt viszont nem szeretném megérni, hogy a látszólagos ingyenesség fejében reklámokat kelljen néznem a PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
válasz Sub-ZeRo #3028 üzenetére
Istenem... az indexelés beállításaihoz ÉRTENI kell... Hat év egyetem, négy év microsoftos képzés csak azért, hogy keresni tudj. Oké.
Még hogy nem arcoskodás... ez a hozzászólásod is csak azért született, hogy újra be tudj szólni.Leírtam följebb, hogy MINDENEM indexelve kell hogy legyen, be van jelölve.
Ez hogyan oldja meg azt a problémámat, hogy HIÁNYZIK a keresősáv?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sőt, nem default, mert nem rakja be hdd-ket az indexbe. Mert azt a usernek kell. Hűha, érzékenyen érintett hogy nem értesz az indexelés beállításához!? Költői kérdés, ne válaszolj. ;-) Jah és nem arcoskodás... ;-)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
betyarr
veterán
-
-
pzstm
titán
válasz tatararpad #2994 üzenetére
én mondtam neki is
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #3011 üzenetére
a tavalyi, legelso buildre mondta azt az ms, hogy az inkabb az enterprise funkciokat helyezi eloterbe, a januari pedig a consumer funkciokat. de kulonbozo preview elnevezesek nem lesznek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
samgar
őstag
válasz mefistofeles #3016 üzenetére
Nekem is Esküszöm egy másodperc az indulás
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
mefistofeles
addikt
válasz Dr.FantastiK #3015 üzenetére
....öööö nekem egy sata2-es kövületem van.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz mefistofeles #3014 üzenetére
azert valoszinuleg a Samsung SSD 850-PRO -m is hozzasegit ebben.
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
mefistofeles
addikt
válasz Dr.FantastiK #3012 üzenetére
Azt nem tudom pontosan megitélni, hogy a 8.1 vagy a 10 a gyorsabb de egyik sem lassú az biztos!
Bekapcsoláskor mondjuk kicsit "szöszmötöl" de a kikapcsolás Ilyen gyorsan leálló rendszerhez még nem volt szerencsém.[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
-
Воланд
titán
válasz sz.balazs.95 #3005 üzenetére
azt hittem, hogy az office letoltesre gondolsz. amugy jah, jelenleg igy kell mukodnie, hogy a beta store csak us regioval mukodik.
-
samgar
őstag
Nem tudom használ e valaki itunest és hozzákapcsolódó eszközöket, a 9926 egyszerűen nem látja a telefont vagy az ipadot. Valakinek tapasztalat?
Oppo Find X5 PRO
-
Воланд
titán
válasz Dr.FantastiK #3002 üzenetére
nem lehet. de tekintettel arra, hogy folyamatosan jonni fognak az ujdonsagok, a megjelenes utan is, igy nem igazan lesz olyan, hoyg vegleges verzio.
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #3003 üzenetére
amiota bejelentettek az insider programot.
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #2996 üzenetére
nem lesz cp.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest