- Windows 11
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AI-alapú válaszokkal bővülnek a Google térképei
- SkyShowtime
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Üdv!
Újraraktam a gépet, de sikerült csinálnom egy nagy hülyeséget. A tálcán lévő dolgok (start menü, jobb klikk menü, óra), illetve a winrt modern ui-s alkalmazások (a gépház pl. működik) nem futnak (elindul, bezárul).
Talán az lehet a probléma, hogy a C:\-n állítottam a jogokon-Van rá mód, hogy ne kelljen újrakonfigolni az egész rendszert?
(backup nincs friss , sfc scannow nem működött)
-Ha nem tudtok jobbat, melyik javítási opció az, ami a legkevesebb "kárt" csinálja? (pl. Appdatás cuccok fontosak)[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Hi!
Win 10 Pro-t tudom aktiválni Win 10 Education eredeti kulcsal?
-
netpeti98
addikt
válasz Vadászmenyét #20803 üzenetére
Elvileg be lehet adni neki más kiadás kulcsát is, ilyenkor átfrissíti magát a másik rendszerre.
-
netpeti98
addikt
válasz Vadászmenyét #20805 üzenetére
Regisztrálni nem. Max visszamész 8.1-re és onnan frissíted. Onnantól kezdve azon a gépen annyiszor rakod újra, ahányszor akarod.
-
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok!
Win10 megy a gépemen (eredeti), és gondoltam elindítok egy battlefield 1942 demot. El sem indítja,és semmilyen hibaüzenetet nem ír ki. Kompatibilitás beállítást,rendszergazdaként indítást próbáltam. (8.1 alatt simán ment)
Mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
eastone1
senior tag
Sziasztok.
Van két bejegyzés a tűzfalfan amin nem tudok kiigazodni. Az egyik a Microsoft család letiltotta, a másik egy szimpla "nincs" bejegyzés.
Tudja valaki hogy ezek mit takarnak? -
Kasya
nagyúr
Vannak bizonyos oldalak, amit nem akar az Edge megnyitni. Mi lehet a gond? Ez kikuszobolheto valahogy?
Például boilerrom.tv. -
muveszur
addikt
Sziasztok!
Nagyon bosszantó problémával fordulnék hozzátok, hátha tudtuk segíteni nekem.
Mióta Windows 10 van a gépemen, a telepítést követően kb 1 hétre instabillá vált az egész rendszer. A probléma az, hogy ~10 perc használat után elmegy a wifi, kiírja, hogy a wifi nem elérhető, és egy piros X jelenik meg a Wifi erősségét jelző ikonnál. Megoldás csak az újraindítás, ami szintén nem megy végbe: újraindítás feliratnál megáll, és nem csinál semmit se.Találkozott már valaki ilyennel? A segítséget előre is köszönöm!
-
Clemi
veterán
válasz 75kokoko75 #20808 üzenetére
Nálam a COD-t rendszergazdaként lehet csak indítani, de úgy megy hiba nélkül, míg a FarCry simán anélkül.
-
-
-
Colos1
őstag
Deja vu -m van
Tudjátok mi történt a Win7 és a Quick Launch esetében?
Megmondták a fejlesztőknek, hogy szüntessék meg, mert nem kell.
Erre ők: oké-oké főnök, persze...
Aztán csak annyit csináltak, hogy levették a tálcáról, és simán kirakható, használható.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
t72killer
titán
válasz muveszur #20819 üzenetére
Chipset-drivert próbálhatsz még, hátha...
Amúgy ki van lőve a win10 saját driver-frissítési mániája? "Szokása", hogy visszateszi a régi M$-verziót
"Akkor nem igazán kiforrott ez a rendszer... " - ez így van, kb féltucatnyi nagyfrissítést kapott az elmúlt hetekben, de mindegyik után panaszkodott vki, hogy vagy boot-loopba küldte, vagy az egér akadt, vagy vmi hasonló. Lekopogom, nálunk némi tapipad-akadáson kívül egyéb gond nincs.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
marositech
senior tag
Sziasztok!
Szerettem volna használni a beépített Windows 10 Postát, de
valamilyen oknál fogva lehetetlen portot beállítani egy adott IMAP-os SMTP címhez.
Ez normális?Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Ha az alapértelmezett programmal megnyitok egy képet, miért nem tudom a kurzorral léptetni a következőre? Teljesen eltűnt a klasszikus "villámnézet"?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
VoidXs
nagyúr
válasz Motion_Blur #20825 üzenetére
Ja. És még a betöltési ideje is szánalmas. Picasát kell miatta használnom.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nicu71
addikt
igen eltűnt én is tökre kiakadtam,de most olvastam ezt a (#18553) számú hozzászólást,két perc alatt feltette a régi képnézegetőt s újra lett villámnézet
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
75kokoko75
aktív tag
Nekem is így volt,de vártam kb 1 prcrt,és belőtte magát. Tudtam léptetni.
-
75kokoko75
aktív tag
...ja,és rejtve van addig amíg a szélére nem húzod a kurzort.
-
dokee78
félisten
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz t72killer #20830 üzenetére
Nem az újról van szó!
Valaki írta korábban, hogy letöltötte a Win 7 számológépét és irdatlan mennyiségű egyebet is telepített. Sajnos, az ingyenes programok manapság rengeteg nem kívánatos dolgot is telepítenek. Néha még akkor is, ha telepítés előtt kiveszed a pipát a szemetek elől. Nemrég szomszéd hozta a gyereke laposát, hogy nézzem már meg mert szerinte vírusos. A fiú állította, hogy az nem lehet mert minden progit először kipróbál SandBoxiba. Maga az ominózus program ott nem volt hajlandó települni, de a vírusok és kéretlen alkalmazások kikerülve a homokozót szépen települtek a C: meghajtóra.Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
dokee78
félisten
Windows 7-nél be volt állítva,hogy rendszer indításnál nem kért jelszót.
Viszont,ha Win+L kombinációval lezártam akkor már kérte a jelszót.
Ezt úgy értem el,hogy netplwiz és kivettem a pipát az indítási jelszó elől.
Lehet nem pont ez volt a neve,de így csináltam.Itt helyi fióknál nem tudok jelszót beállítani?
Csak a Microsoft accounthoz,mert akkor gép indításnál is be kell írni a jelszót.Más:
Meg lehet oldani egyszerűen,hogy a programok kerete ne fehér legyen? -
-
GEPESZ66
veterán
válasz Storms #20841 üzenetére
Két asztali gépen, ill.egy laptopon van nálam WIN10.
Az egyik asztali gépet, ill. a laptopot netezésre, ill. munkára (World, Excell, iskolai interaktív programok) használjuk.
A másik asztali gépen a fiam netezik, online játékokat játszik.
Én nem találkoztam olyan kirívó hibával, hogy lekelljen cserélnem a WIN10-et.
Meg állítólag augusztusban jön hozzá egy nagyobb javítás is. -
Воланд
titán
-
Storms
őstag
válasz GEPESZ66 #20845 üzenetére
Hát nálam azért vannak...pedig csak 2 napja van fent a rendszer.
-Start menü egyik pillanatról a másikra nem reagált(restart után sem) nagy nehezen google-el megtaláltam hozzá a megoldást
-A betűk úgy néznek ki mintha a ClearType be se lenne kapcsolva
-Aero?!
-Ablakok színe?! (Hiányzik ami a Windows 7-ben volt)
-Képnézegetőben nem lehet lapozni
-Alapértelmezett programokat itt is be kell állítgatni a gépházban, már a Win 8.1-ben is idegesítő volt ez.
-[link]
-Start menüben nem lehet rögzíteni egy parancsikont sem a gyorsabb elérés érdekében.
-[link]Azok az ikonok a kék háttérrel, mintha windows phone rendszer lenne a gépemen
-[link] Windows 3.1?!hát lehet ,hogy nem nekem találták ki ezt a rendszert
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
Mi a különbség ,hogy Microsoft fiókkal vagyok bejelentkezve a gépre vagy Helyi fiókkal? Ha a Microsoft fiókkal vagyok és utána helyi fiókkal belépek akkor amiket a Microsoft fiókkal csináltam módosításokat a gépen(pl. feltettem egy programot, frissítettem egy drivert...) akkor azok a módosítások a hely fiókra már nem érvényesek?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest