-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tatararpad #21399 üzenetére
:facepalm... a kettő ugyanaz.
-
tatararpad
őstag
válasz
FollowTheORI #21397 üzenetére
Mert nem a Lock Screent akarja kicserélni hanem a bejelentkezési képernyőt.
-
-
Bali27
addikt
Basszus leszedtem egy 10 gigás játékot.. Egy multiplayeres BF2 átirat.
felrakom, elindulna és kilép.. Fórumon nagy nehezen megtaláltam hogy Win8.1-en méág vígan ment de 10-en már akár mit csinálsz (kompatibilitás stb) nem fog menni -
-
dajkapeter
senior tag
Szerintetek? Ötlet erre? Kezd már elegem lenni belőle... Mindjárt vissza ba....om a win8.1-et. Az legalább működik!
Elárulom! Ez egy egyszerű kép amit meg szerettem volna nyitni....
De nem csak ennél, hanem mindegyik képnél ezt csinálja...
-
pusihusi
addikt
th2_release Professional 10532. Most jön le!
-
-
csacsa01
tag
válasz
msgt.fubar #21386 üzenetére
Köszi.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem egy Sony Vaio swe1112m1ew netbook-ot Windows 10-re, de a hang az nem lett az igazi. Honnan tudnám letölteni a működő drivert? A Realtek oldaláról letöltöttem a legfrissebbet, de azzal is recseg!
ötletek?
-
Warter
addikt
válasz
msgt.fubar #21387 üzenetére
Nálam csak a registry hack van használatban. Tök felesleges a fejem köré egy kép.
-
Bali27
addikt
Postában ha sok levelem van mindenképp csak egyesével lehet őket kijelölni?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Win 10 van a gépemen és szeretném az ITunes-t felrakni .Fel is települ de amikor el akarom indítani nem indul el .Error 2 ezt írja ki a gép. Segítsetek hogy mi lehet a gond. Köszönöm.
-
Warter
addikt
-
csacsa01
tag
válasz
msgt.fubar #21377 üzenetére
OK, köszi. A Rainmeter megvan, a Skin neve kellene.
-
beci43
senior tag
Urak,tudnátok abban segíteni,hogy lehetne a bejelentkezési képernyőt más háttérrel változtatni?Vagy a mégjobb megoldás:ne is lássam.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Alapvetően magyar volt a rendszer, úgy állítottam át angolra.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Vadászmenyét #21378 üzenetére
Nalam se jon meg a preview.magyar regiora nem jon?angol op rendszer
-
Vadászmenyét
aktív tag
Hi!
Felfrissítettem Win 10 pro-ra, tehát leglális a rendszer. Insider bekapcsolva, fastra állítva, régió és nyelv USA. Az előzetesek továbbra sem jönnek. Ötlet? Lenovo g50-30. -
msgt.fubar
senior tag
válasz
csacsa01 #21367 üzenetére
Rainmeter a program neve, a redditen talalsz rainmeter subot, ahol nagyon sok hasznos tipp van.
-
törölt tag
válasz
msgt.fubar #21362 üzenetére
A jobb oldali widget honnan van? Jó lenne nekem is egy ilyen.
-
szupra
csendes tag
Üdv
A win10-ben a pendrive-ról vagy sd-ről tennék a gépre képeket, dokumentumokat. A win10 írásvédettségre hivatkozva, nem engedi másolni a gépre a dokumentumokat. Törölni se lehet az sd-ről.
A mappa beállításánál az írásvédettség megszüntetése nem oldja meg a problémát. A gép újra írásvédetté teszi. A take ownership se tudja a mappa saját használatba vételét engedélyezni.Hogyan tudnám megszüntetni az írásvédettséget a gépen a mappáknál és a pendrive-nál?
Kössz a segítséget
-
VoidXs
nagyúr
Látom, nálatok már néhol a 10532 megy. Nekem miért nem ajánlotta még fel? Ennyire butaság lett volna beaktiválni egy Education kulccsal, vagy azért van, mert egyszer pár percig átkapcsoltam slow ringre, aztán vissza?
-
csacsa01
tag
válasz
Milyen asztali elemeket, widgeteket használsz? Régóta keresek egy ehhez hasonlót.
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Olyan gondom lenne, hogy adott egy gép. Windows 10 Pro x64-el, 3 felhasználói fiókkal. Ebből 2 sima, 1 jelszavas. Hogyan lehet megoldani hogy akármelyikkel kikapcsolom a gépet, akkor utána a bejelentkezési képernyő fogadjon ne pedig az utoljára használt fiók. Remélem érthető voltam
Köszi
-
thomasa
senior tag
válasz
Valaki árulja el miért fontos a boot idő. Nem az a lényeg, hogy használat közben legyen gyors?
-
válasz
MasterDeeJay #21359 üzenetére
A 64bites nem tuti, igényel pár extra cuccot a proci részéről. A 32-es biztos megy, viszont akkor bebukod a RAM/VRAM egy részét.
-
Storms
őstag
válasz
MasterDeeJay #21359 üzenetére
99.9% ,hogy menni fog a Win 10 vele
-
Win 10 64bit pro megy-e netbrust alapú Irwindale procin?
Pontosan ilyenen: SL7ZF
NX bit támogatás van, és tud virtualizálást.
Egyéb hardvernek van benne Ati 4850-es kártya, 4gb ram meg 74Gb-os Raptor vincsi. Tudom kicsit retró de netezni elég lenne. Kidobni nincs szívem inkább megcsinálom ha meglehet.
Csak azért kérdezem mert nincs éppen kiírva pendrive-ra win10 és nem tudom megéri-e vesződni vele vagy menjen rá a win7 (ami van DVD-n éppen). -
Storms
őstag
Az mitől lehet, hogy elindítok egy játékot (pl.: NFS Shift), és miután kilépek a játékból mindig visszaáll az alap windows háttérkép?
-
grobi007
tag
Sziasztok!
Olyan hibával találkoztatok windows 10 alatt, hogy nem indul automatikusan induláskor sem az utorrent sem a qbittorent?
Ha rákattintok a parancsikonra utána, minden probléma nélkül megy. Próbáltam az indítópultba is betenni, onnan sem indul, a feladatkezelő indítás menüpontjában engedélyezve van, érdekes, hogy hatása az indulásra oszlopban az van, hogy nem mérve.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, esetleg hogyan lehetne javítani?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Külpolitika
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest