-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tonyqa23 #154569 üzenetére
A nettime nagyon szépen működik. Egyébként az a 2015-re mutató hibaüzenet az ilyen gyári fals duma, az a Win10 megjelenése vagy a release megjelenésének dátuma és onnan számol. Nálam legutóbb 2019 novemberében tudott leszinkronizálni időt. Azóta elvágták ezt a szálat is.
Nagy sz@r ez az Invitel, régen is az volt, meg most is az. Olcsó, aztán ezzel elmondtam minden jót róla. Nálunk régen atomstabil volt, most már ez se mondható el. Szépen mennek tönkre az oszlopon lévő osztók, illetve hát egy forintot se tesznek bele, csak a kötelezőket, így abszolút el van öregedve a hálózat. Szüleim utcájába rengeteg probléma volt/van vele. Nálam jobb a helyzet, de ez nem változtat azon a tényen hogy 8-9 éve 100Mbit-es internetcsomagunk van, és nincs nagyobb internet csomaguk itt. Tudom, sokan örülnének ennek, én ennyi idő után már eléggé unom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest