- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- YouTube
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Microsoft Outlook topic
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Aureal #146705 üzenetére
Ha gyalulsz mindent, pl. a HP xyz fantázianeveken futó folyamatait, egyszer csak hopp. nem lesz touch paded, nem lesz hangod a rendszeren stb.
Félreértesz. A gyalu itt azt jelenti, hogy az összes storage minden partíciója kuka. Majd felmegy a gyártói sallangoktól mentes rendszer. Én spec. előre integrálom a letöltött drivereket (de nem a semmire sem jó progikat!), így amikor elindul a gép elsőre, mindig van touchpad, hang, stb.Régi példa: volt anno ez a hackelt MikiCun XP, amit egy lelkes windowsista adott ki és a karcsústás jegyében annyi felesleges win rendszerfolyamatot nyesett le, hogy 200MB-nál megállt a rendszer memóriaigénye.
Én meg nem győztem anno életre kelteni ezeket, amikor jöttek, hogy a minimálra karcsúsított rendszeren ez nem megy, meg az nem megy, stb. Érdekes módon a nem tákolt isok után sose volt panasz. Többet zabál, mint 200MB? Igen. Cserébe probléma nincs vele. Lehet tákolni, csak support nincs rá (se nálam, se sehol).Egy programozó ismerősöm mesélte régen, hogy nekik (a Siemsnsnek fejlesztenek) olyan win verziót is adnak kérésre, amin még ablakozó rendszer sincs, csak a csupasz alap, amire ők varrják rá a terminálokon futó guit stb.
WinPE, akárki letöltheti az ms-től (ennyit a kérésre szállított különutas megoldás mítoszáról), nekem is ez alatt fut a telepítő helyett a powershell scriptem, ami felpattintja a rendszert.Nekünk meg szenvedni kell a nagy "felhasználói élmény" miatt.
A jelek szerint teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest