-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
coco2 #143006 üzenetére
Teljes értékű Retail kulcshoz nem kell se microsoft, se account, se regisztráció, semmi se csak élő internetkapcsolat.
Feltelepítetted, aktiváltad, snitt.
Eltávolításnál leválasztod az adott hardverről a kulcsot.slmgr.vbs /upk
Törölni a registryből, ha újra lesz telepítve akkor ezt se kell,slmgr /cpky
Ezzel leválasztottad a kulcsot a vasról.
Lehet másik gépre átvinni, vagy pihentetni, eladni stb.
Van lehetőség nemretail kulcsnál, nagyobb hardvermódosítás után is a régi kulccsal visszaaktiválni, EHHEZ kell a Microsoft fiók. Ezzel elkerülhető a telefonos segítség.
Meg így nem ellopható a kulcs mert a Te nevedhez, accountodhoz és a Te gépedhez van egyszerre hozzákötve.
Amire erősen ajánlott odafigyelni, ha a régi vagy bármilyen vason aktivált a Win, és ugyanezzel a liszensszel másik gépet is beaktiválnak akkor mindkét gépen elveszett az aktiválás és a kulcs feketelistára kerül. Ugrott a kulcs.
Én így tudom , ha valamit rosszul tudok a nálam okosabbak majd kijavítanak.
Én párszor már megléptem a deaktiválást-aktiválást több kulccsal és működik, egyik Retail kulcsom és egyik pc-m sincs a Microsoft fiókomhoz kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Okos Otthon / Smart Home
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest