Új hozzászólás Aktív témák

  • Doner

    aktív tag

    válasz King Unique #141726 üzenetére

    Üdv!

    Köszönöm szépen a választ. Pontosítom a körülményeket hátha rossz úton járok a probléma megoldásában.

    Nekem egy Windows 10 enterprise ltsc verzio van clean installálással telepítve a laptopomra.
    Nem kell magyarázni valszeg nálam is jobban tudja mindenki miért jó/jobb ez a kiadás a sok felesleges app nélkül amit amúgy sem használok egy kommersz windózhoz képest.

    A probléma: Vettem új laptopot (Acer travelmate 11 gen i3)
    Gyárilag van hozzá egy Acer care center nevű alkalmazás ahol be lehet állítani hogy az akkumulátort maximum 80%ig töltse utána pedig bedugva és asztalon használva tartsa ott mert ez jobb az akksinak.

    A gond az hogy ez az alkalmazás fennt van a gépen de a beállításai között ez az opció (charge limit) egyszerűen eltűnt. Minden működik benne de ez a funkció nem elérhető.

    Egy kis Google kereséssel megtaláltam hogy hát végülis az a baj hogy a 20H2 frissítés után az Acernek ez a progija kiveszi ezt a funkciót mert valamit be kavar. És az Acer egyenlőre nem tett semmilyen lépést ez ügyben. Csak fórumokon írták hogy ez a gond vele.

    Ha jól értelmezem akkor nekem ennél a rendszernél nem opció a visszaállítás. (még az alaphelyzetbe állítás menüben is hiányzik az az opció hogy "visszatérés a Windows előző verziójára)

    Így ezt csak egy új telepítő beszerzésével tudom megoldani újra rakva a Windowst. A kérdésem az hogy konkrétan milyen Windows kell akkor beszereznem amiben ez nem lesz benne és amiben telepítés után ezt meg fogom tudni szabni hogy ezt a frissítést ne telepítse? Előre is köszönöm a válaszod, további kellemes estét! :R

    Kieg: Egy Windows 8.1 telepítése nagy őrültség lenne? Azon gondolom nincsenek ilyen 20h2 21h2 vackok amik bekavarnanak.

    [ Szerkesztve ]

    Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.

Új hozzászólás Aktív témák