-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ja igen, ezt nem részleteztem
tehát élesben Win7-et használok, szerencsére ez működik rendesen - igazából be is b@szott volna, ha nem
- a hiba csak a VHD-n lévő Win10 indításakor jött elő. (mely a D:\ partíción, az éles rendszertől viszonylag szeparálva található)
nem tudom, hogy mi nyúlhatott bele abba a VHD fájlba úgy, hogy az egy héttel ezelőtt gond nélkül bootoló rendszer most azt mondja, nincs elég hely rajta.
CJ4567! a dinamikus VHD-re gyanakszom egyébként, korábban szóltatok is, hogy lehetnek vele gondok...szóval lehet, hogy majd este nekiállok újra telepítgetni...ezúttal adok neki fixen 30 GB-ot.ja visszatérve...mindjárt megnézem, hogy újból lefuttatva (legutóbb megszakítottam) mit csinál. most már ugye a Win10 kikerült a buliból, hátha az fájdította meg ennyire a fejét...
szerk: (újraindítás után)
így most már minden rendben volt, szerintem azért akart folyton ellenőrizgetni, mert ott volt az a bejegyzés a boot managerben, ami pedig egy - valamiért - hibás "partícióra" mutatott.
na de mindjárt rákeresek erre a hibára, hátha más is belefutott rajtam kívül hasonlóba
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- iPhone topik
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Steam kulcsok több féle ár van 100 Ft-tól 4.000 Ft-ig !
- GameStar / PC Guru játékmellékletek tokkal és borítóval 500Ft/db
- Eladó The Last of Us Part II Remastered PC
- F-Secure Total 1 év / 1 eszköz Elektronikus, előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Intel Builders Bundle - Assassins Creed Shadows és Civilization VII
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest