Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz King Unique #139990 üzenetére

    Régebben (~1 hónapja) lett letöltve a program, a tényleges klónozás meg csak most lett volna (most volt rá lehetőség), és azóta jött ki egy újabb verzió, mint szombat óta kiderült. Így újra lesz próbálva majd, immár az újabbal, bár azt a részét nem értem, hogy kijön egy új verzió és akkor a régi meg 'elromlik'?
    Jah, céges mutatvány lenne, csak még nem volt szerencséjük klónozáshoz, nem volt rá szükség, én meg már párszor csináltam (bár marha régen az igaz), így elmondtam amit lehetett előnyeit, esetleges hibákat, lehetőségeket, opciókat - persze ha bemehettem volna akkor egyszerűbb lett volna, és segíthettem volna megoldani (meg jó pénzért ugye bármit :P), nyilván te is tudod személyesen sok minden mennyire egyszerűbb. Ha meg nem megy, jön egy külsős, ennyi, ahogy írtad.
    Szerintem amúgy az NVME meghajtó is kicsit overkill abba a környezetbe, na meg több probléma forrása is lehet, ahogy te is rámutattál egyre.
    A HDD az GPT módban van, ennyit még tudok, a partíciók pedig:
    1 - ESP - 200MB
    2 - (unformatted) - 128MB
    3 - OS - 200GB
    4 - WINRETOOL - 990MB
    5 - DELLSUPPORT - 1.52GB

    Tök mindegy hogy klónozás vagy drag&drop, ugyanaz: az OS-t nem másolja, hibát ír és megszakad a folyamat. Tesztként meg lett próbálva kihagyva az OS, akkor a többit simán, és hiba nélkül végigmegy. A szimpla, adatot ugyan keveset tartalmazó, de a célmeghajtótól ~40%-al nagyobb, 350GB-os partíciónál se írt hibát. Azért nincs screenshot mert leírtam, meg a hibát is amit visszaad. Én is mondtam a pendrive-os boot-ot, csak hát hajnali egykor, otthonról, jobbára már inkább az álmossággal voltam elfoglalva (végső soron amúgy sem az én nyűgöm) de hogy mi a hiba, és mi (lesz) a megoldása arra azért csak kíváncsi vagyok.

    tordaitibi: Jaja, valóban faststartup-ra gondoltam. dual os az nincs.

    Doky586: Ezt az 'illik megmutatni' nem teljesen értem. Amúgy eleve Macriummal lett próbálva. Ezt a reboot előtt lehúzandót sem (teljesen) értem, eleve vissza sem kerül a gépbe, még ha direktben nem is írtam le: A hdd kiszedve a gépből, és usb-vel egy laptopra dugva a cél ssd-vel együtt.
    Bár feltételezem arra gondoltál, hogy ugyanabban a gépben történik a klónozás ahová az ssd lesz majd betéve.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák