Új hozzászólás Aktív témák

  • Desy

    tag

    Mióta elkezdődtek a 11-es átállások a gép legváratlanabb pillanatokban rendszeres és hírtelen leállásokat produkál. Még kék képernyő sincs csak az utolsó ablak kifagy. Előtte sem volt hajde-hó vidám... de mostanában ha napi kétszer vagy akár 12x futtatom a javítás műsort a.. végszó mindig azonos.

    A W10 úgy volt rossz, ahogyan volt. A 11 meg működésképtelen a gép állapotjelzője és támogatása szerint. Úgy gondolják a nagyon okos programozói háttérben a vég vezetői, hogy itt az ideje, hogy a világ ismét platformot váltson és ahogyan régen az AT lecserélésre került XT rendszerre illetve a későbbi processzoros módosítgatások mint a (Pentium) éppen ideje most is valami hasonló dolgot művelni...

    Remekül meg lehet élni abból, hogy a világot mindenféle pepecselő műsorral csapolják egy ténylegesen átfogó és értelmes változtatás helyett. Az előrejelzések alapján az újonnan kiadott produkciók már most elavultak.... Hát nem érdekes? A magyaroknak a 99%-os részesedése a PC javára azt mondja, hogy az éves fizetést félre kell tenni 2 évente mivel az amortizáltság felgyorsult...?! Persze... azok a kivételek, akik miniszteri fizetéssel bírnak semmi munkáért avagy az éppen rájuk esőt tudják valami eszményi árcetlivel egy tényszerű támogatás nélkül megszédíteni.

    Vajon melyik melós tud félretenni évente 1 milliót azért, hogy legyen egy használható gépe és az éppen aktuális minőség szerint az egy "elfogadható" teljesítést produkáljon!? A keleti féltekén ez nem egy hatalmas probléma mivel az árak a munka jövedelemhez azon a valós szinten vannak ami éppen a realitást célozza.

    A nyugat.... egy kizsákmányoló,(adós) rabszolgaságrendszerű és kapzsi világ!

    [ Szerkesztve ]

    Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Új hozzászólás Aktív témák