Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Egy kis problémába ütköztem a legutóbbi frissítés óta ami 1909-ről történt 20H2-re. 2 monitorom van, először a icc színprofilok tűntek el, akkor ha megy egy FB stream egyik monitoron akkor ilyen képi villanások vannak a másik monitoron, mintha egy hirdetés jönne fel egy a másodperc tört részére.
    Nem akartam a rendszert újrarakni mert SSD csere volt tervbe véve ami ma meg is lett rendelve, így 1-2 napon belül meg is lesz.
    Jelenleg most 2 lehetőséget látok

    1; Win 10 felrak, hagyom hogy az updater letöltse az összes illesztőprogramot és meglátjuk mi lesz. Ezután DDU-val GPU driver le, majd a legfrissebb komplett drivert felrakom Nvidia oldaláról GeForce Experience-el együtt.
    2; Win 10 felrak, előtte persze UTP ki a lan csatiból, letiltom azt hogy a Win10 illesztőprogramokat telepíthessen fel, majd felrakom a chipset drivert, lan drivereket, intel rapid drivert, audio drivert, gpu drivert.

    Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás? Először próbáljam meg az 1. lehetőséget hogy a Win 10 rak fel minden drivert? Az a "baj" hogy GPU-ból csak magát a drivert rakja fel, az Experience-t nem de arra is szükségem van. Ezért volt múltkor is hogy DDU-val leszedtem az egészet aztán Nvidia oldaláról az egészet felraktam.

    Köszi! :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák