Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz --Disztroj-- #133360 üzenetére

    Azért átment itt is, hogy mire vonatkozhat, csak meg lett jegyezve, hogy a particionálást, meg a nem kell particionálni kijelentést ilyen vonatkozásban helytelenül használják egyesek - mint a linkelt példák is szemléltetik - , mert ugye nyilván eleve particionálva lesz a célmeghajtó a telepítésnél több partícióra ("kicsik" + C), max. az előbbiek mellett a külön adatpartíció (pl. D) létrehozása a kérdés. ;)

    De, szvsz egyértelmű hogy mikor lehet értelme külön adatpartíció létrehozásának, ami a linkelt eseteknél világosan le van írva, illetve példákkal - lásd pl. újratelepítés a 0-ról, rendszermentés és visszaállítás, akár dual-boot más rendszerrel, stb. - szemléltetve. Meg ennek semmi köze ahhoz, hogy 2 hónapja, vagy 2 éve volt erről szó itt, mert ugyanúgy érvényes lesz 2 év múlva is. + A "nem rendszerfileokat" bántja vagy sem" nem teljesen világos pontosan hogyan is kell érteni, de itt alapvetően főleg a C meghajtóról és annak tartalmáról van szó, ahol clean install esetén nyilván megy a C-n minden a levesbe, alaphelyzetbe állításnál max. a személyes fájlok tarthatók meg a C-n, repair install esetén meg a személyes fájlok mellett a telepített programok és beállítások is.

    A hatalmas kérdés meg arra vonatkozott, hogy ha a user nem tudja azt eldönteni, hogy létrehozzon-e vagy sem célirányosan külön adatpartíciót a célmeghajtón a telepítésnél, meg több körön keresztül kell ezt magyarázni, akkor lehet jobb ha inkább egyben hagyja a lemezterületet a C-nek és nem bonyolítja, ennyi. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák