Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz King Unique #129693 üzenetére

    + Doky586, köszi.

    1. Különösebben nem zavart eddig sem, a win7+linux miatt lett így anno egyébként, csak kíváncsi voltam. A win7-em lett felfrissítve tán win10-re. Mivel gyakorlatilag sose kapcsolom ki a gépet, csak altatásba küldöm, így a Fast Boot sem érdekes.

    2. Igen, így szoktam, gyorsformázással, csak elfelejtettem úgy írni :). Egyszer sikerült belefutnom egy hibás hdd-be (ki is kellett cseréltetni) ezért voltam kíváncsi más hogy szokta.

    3. Tudom hogy akarom, végülis nem is értem, miért kérdeztem :) Valószínű régi berögződés, mint hogy win mellett külön partíciót kell csinálni az adatoknak, hogy ha megborul a rendszer, akkor se vesszenek. (ez persze fizikailag egy másik lemez, tudom jól) Hogy ez mennyivel ésszerűbben van megoldva linuxon... (szerintem) Fő szempont az egyes tartalmak elkülönítése lenne egyébként, ahogy írtam: játékok, videók, programok.

    4. Tisztában vagyok vele, hogy az nem indok, hogy mert tetszik :D Használtam elég sokat linuxot (amatőr szinten persze), és, nem tudom, de miután megszenvedtem hogy megszokjam, sokkal szimpatikusabb pár dolog belőle, többek között ez is (hogy nincsenek kimondott meghajtójelek). Tudom, hogy a win sosem lesz az, de kíváncsi is vagyok, és magyarul nehezen találok róla részletes dolgokat, hogy akkor most mire, miért is jó ez tulajdonképpen? Használok már ilyet, zavar a sok 'felesleges' meghajtójel. Persze ha most rendbe rakom majd az adatokat a hdd-ken, akkor is már a felére fog lecsökkenni.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák