-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közel 30 éve vagyok a szakmában, egy hónap alatt több különböző vassal találkozom/találkoztam, mint az átlag felhasználók egész életükben, szóval kategorikusan kijelenthetem(és ki is jelentem), hogy a W10 egy igen kényes és instabil rendszer.
Mint írtam, a legbosszantóbb dolog az az, hogy döntő többségében pont a saját hülyeségének köszönheti a problémákat, azaz ennek az elcseszett update sémának.
Ha Én feltelepítek egy gépet, bekonfigolom és az akkor atomstabil, akkor a W10 ne bíráljon felül azzal, hogy "úgy dönt", hogy egyszer csak lehúz valami szemetet az update-ről (mert nem kell). Utána van az hogy pl recseg a hangkari, héber nyelven nyomtat a nyomtató(ha nem tűnt el teljesen), néha csak úgy lekapcsol a monitor, nem ébred fel, váratlanul leáll a W10(semmi hibakód), hálózati eszközök eltűnnek, munkacsoport ugrott stb stb (reggelig sorolhatnám).
Ez mind elkerülhető lenne, ha a W10 nem akarna okosabb lenni mint egy ötödikes...
(Szakik döntsék el, milyen driver-re van szükség és mire nem)Ettől függetlenül elfogadom azt a véleményedet, hogy a te tapasztalataid mást mutatnak.
(Mondjuk az is valós tény(amire utaltál is és az is TÉNY), hogy Intel-s konfigokon valóban nincs annyi gebasz, mint AMD-n)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Környezetvédelem
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest