Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Roxkex #123186 üzenetére

    Menjünk lépésről-lépésre, ezzel a 5 ponttal kezd. Mivel ez első hallásra nem feltétlenül W10 okozza a problémát, ezért privátba írj/válaszolj!.
    1. Windows Update letilt, hogy ne tölthessen le magától driver-t
    2. AMD Cleanup Utility-t futtatod (ez újraindítja csökkentett módban a gépet, dolgozik egy darabig, majd kiírja ezt az üzenetet (amit meg kell várni, ha 2 perc, ha 22 perc múlva jelenik is meg), majd ismét újraindítást kér a progi tedd meg. (ezzel minden AMD driver/chipset stb lemegy a gépedről, helyette ne telepíts semmit(ezért az 1. pont, hogy a w10 se tegye)
    3. Írd meg milyen verziójú/dátumú a BIOS? (pl A06, 2013-as stb)
    4. Vedd ki az aksit és csak a töltő legyen rádugva, úgy is dobja a hibát? (egyes laposok aksi nélkül nem indulnak el, reméljük ez nem ebbe a "csapatba" tartozik)
    5. Ha elindítod a gépet és belépsz a BIOS-ba és úgy hagyod a BIOS-ba belépve, akkor is lefagy egy idő után vagy úgy semmi gond?

    Csak ezeket a dolgokat tedd meg/válaszolj semmi mást! Ebben az esetben segítek, ahogy csak lehet így PH!-n keresztül, de ha saját magad elkezdesz mindenféle megoldást eszközölni/telepítgetni (mert neten olvasol valamit stb), akkor a továbbiakban nem segítek, mert úgy teljesen értelmetlen a dolog!

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák