Új hozzászólás Aktív témák

  • Tengri

    senior tag

    Sziasztok!
    Tanácstalan vagyok, hogy melyik fórum lenne az ideális úgyhogy ide írom le.
    A mai napon mikor munkából hazaérve elindítottam a PC-t a ventilátorok felpörögtek (PC induláskor nálam megszokott hogy a ventilátorok rövid ideig felpörögnek, majd beállnak egy alacsonyabb fokozatra), de se a monitor se a beviteli eszközök "nem keltek életre". A gépet a bekapcsoló gomb hosszú nyomva-tartásával állítottam le. Újból bekapcsoltam de a jelenség ugyanaz. Ekkor megnyomtam a reset gombot és a ventilátorok visszavettek és bootolt a rendszer. Ha újraindítom a gépet minden szép és jó, de ha leállítom és újra bekapcsolom akkor a hibajelenséget produkálja. Ahogy szokták mondani a mai napig minden szép és jó volt, és a rendszer nem frissítette magát június 25-e óta.
    Mivel ezen a területen nem vagyok otthon így megkérdezném, hogy ez windows (windows 10) hiba? Telepítsem újra a rendszert? Vagy van rá más megoldás? Ha nem a windows miatt van a hiba akkor mi lehet a ludas?
    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

    "Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."

Új hozzászólás Aktív témák