Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    Sziasztok!

    Köszönöm szépen, hogy próbáltok segíteni. Rengeteget próbálkoztam, sajnos nem sikerült továbbra sem feltelepíteni a Windowst.

    Igen, új a hardver. Proci nem az, alaplap + memória igen. Azért gondolom, hogy én rontok el valamit, mert innen az apróról vettem a gépet 1 fórumtársunktól, aki ugyanilyen konfigot adott el másnak is. Az illető aki megvette, ugyanebbe a problémába nézett bele mint én. Ez az egyik ok. A másik ok az, hogy tegnap feltelepítettem a pendriveomra 1 live Linuxot, ami hibátlanul bebootolt.

    Amikor először próbáltam felrakni a Windowst, akkor Doky586 által leírtak szerint próbálkoztam. És simán lefagyott a gép. Volt amikor eljutottam a kulcs nélkül szeretném telepíteni menüpontig, de legkésőbb ott lefagyott a telepítő. A legtöbbször ettől függetlenül akkor fagyott le, amikor megmozdítottam az egeret (szóval kapásból amikor bejön a kék képernyő és leokéznám az első menüpontot). Most azt csináltam, hogy a biost visszaállítottam a gyári állapotba, és mindent Doky586 által bemutatottak szerint csináltam, viszont egyből lefagyott a telepítő.

    Amivel még próbálkoztam este: usb-s dvd olvasóról való telepítés. Régebbi gépemen szándékosan kipróbáltam, gond nélkül települt róla... Ezen a konfigon, az sem működik.

    Bármit csinálok lefagy a telepítő. Mint írtam szinte mindig kapásból az elején (amikor bejön a kék képernyő), néha viszont eljutok a kulcs nélkül szeretném telepíteni menüpontig. Onnantól se kép, se hang. Megáll az egér, és kész.

    Nincs valami ötletetek? Én is erősen gondolkozom a hardver problémán, viszont ezzel az a bajom, hogy egyrészt más is ugyanezzel a problémával szembesült és neki sikerült megoldania, másrészt pedig a Linux live hibátlanul működik a gépen.

    Usb3 kérdése merült fel. Anélkül is próbáltam, sőt az alaplapi usb használtalával is. Előlapit is próbáltam. Mindig ugyanez a fagyás, bármit is csinálok.

    Hétfőn igyekszem felvenni a másik sráccal a kapcsolatot (ha addig nem oldódik meg), viszont hétvégén nem szeretném ismeretlenül zavarni, ezért ha bárkinek bármi ötlete van, kérlek írjátok le. Egyszerűen tanácstalan vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák