Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    Sziasztok!

    Képtelen vagyok a windows 10-et pendriveról telepíteni. Leírom mit csináltam, + képekkel illusztrálom.

    A biosban ezeket a beállításokat használom:



    Itt esetleg nem gond, hogy a bios mode Legacy?

    Ezen a képen látszódik, hogy a bios mode selectet átállítottam uefire. A boot optionből pedig mindent kitöröltem, csak a pendriverot hagytam bent.



    A pendriveot látja is a bios.


    Próbáltam így is, mármint, hogy így elindítom a telepítőt, illetve próbáltam úgy is, hogy a betöltéskor nyomtam az f11-et és a boot optionben beállítottam ugyanezt (tehát, hogy bootoljon pendriveról)

    A hiba jelenség egyébként ugyanaz. Bepootol a telepítő, bejön a kék windows ablak, rá kellene mennem a telepítés gombra, de amint megmozdítom az egeret, lefagy a gép.

    Magát a windowst rufussal írtam ki pendrivera, méghozzá az alábbi beállításokkal:



    Rufussal kapcsolatban több kérdésem lenne. Jó így az uefi beállítás? Plusz fontos, hogy másik gépre szeretném telepíteni a windowst, ezért például nem tudom, hogy a kép tulajdonságai (alapértelmezett windows telepítés), jó-e, vagy esetleg legyen windows to go. Azért maradtam az alapértelmezett windows telepítésnél, mert azt olvastam, hogy uefi telepítéshez fat32 fájlrendszer kell.

    A windows telepítőt innen szedtem le:

    [link] , méghozzá az MS eszköz által töltöttem le az iso filet.

    Hátha számít: az alaplap típusa msi b360 gaming plus.

    Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni, mert már órák óta kínlódok a dologgal, és egyszerűen képtelen vagyok rájönni a megoldásra.

Új hozzászólás Aktív témák