Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Soma01 #118444 üzenetére

    Egyrészt mint már előzőleg le volt írva, ha HDD a rendszermeghajtó, meg abból is pláne valami 5400 RPM-es lassú modell, akkor nem kell meglepődni, ha nem lesz túl a gyors a Windows 10 működése. Ha a lemez állapota sem tökéletes (HDS), akkor meg pláne nem. Ezen az SSD nyilván segítene, ami nem akkora extra manapság, sőt már-már alap azt használni rendszermeghajtónak.

    Másrészt ha a jelenlegi Windows 10-telepítés tele van pakolva egy csomó programmal, meg azok ráadásul a Windowszal együtt indulnak automatikusan, akkor megint nem kell meglepődni, ha lassú a bootolás, illetve utána a rendszer felállása. Ilyenkor ami nem kell, azt ki lehetne kapcsolni, mármint hogy ne induljon automatikusan a rendszerrel és fusson a háttérben. Meg ilyenkor ha telepítesz egy friss W10-et, amiben 0 3rd party program van, akkor pont nem lesz releváns az összehasonlítás, nem lesz meglepő, ha annál gyorsabban lesz startra kész a rendszer.

    Harmadrészt nem derült ki, hogy esetedben tiszta-e a rendszer, azaz nincs-e valami malware, bányászvírus stb., ami miatt megint lassú lehet. Azaz lehet egy vírusellenőrzés sem ártana, + vannak az átvizsgáláshoz spéci célprogramok is, mint pl. a HitmanPro, Malwarebytes, stb.

Új hozzászólás Aktív témák