- Facebook és Messenger
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Windows 10
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TRob1 #112181 üzenetére
Oké, te teljesen kocka fejjel nézed. Amikor ilyen-olyan kínai oldalakra kiszivárgott pár hónapja a stabil Chromium Edge, én nem azt mondtam mezei kérdezőknek a kínaiaktól szerezze be, hanem azt ott a hivatalos insider honlap beta, dev, can lehet választani és egyébként január 15-én jelenik meg. Te minden Windows build megjelenéskor előadod te már hónapok óta használod, jól van ez viszont a többséghez a hivatalos megjelenés híre jut el a maga idejénben, és olyankor kérdezik mizújs benne. Mit kell ezen csodálkozni
Biztosan sokan vannak akik az eredeti Edge-t egyszer kipróbálták négy éve elkönyvelték teljesen szarnak mert az is volt akkor még, de most olvassák a tech oldalakon itt az új akkor érdekli őket miben jobb. Számukra lesz benne újdonság. Egyébként sok dolog hiányozni fog az UWP Edge-ből, remélhetőleg minél több jó tulajdonságát sikerül átültetni a Chromium változatba, muszáj volt meglépniük ezt a váltást.VGYke: gépházban személyre szabásnál adj meg új hátteret a záróképernyőnek
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest