Új hozzászólás Aktív témák

  • mm779

    tag

    Sziasztok!

    Kb. június 16.-a óta azt tapasztalom, hogy mindegyik böngésző nagyon lassan tölt be (pl. Gmail, Google keresés) illetve egyáltalán nem tölt be bizonyos oldalakat (pl. Netpincér, ingatlan.com) timeout miatt. Más oldalakat viszont relatíve gyorsan betölt (pl. Twitch). Megpróbáltam ugyan ezeket az oldalakat VirtualBox-ban lévő Win10-es virtuális gépen is böngészni és ott azonnal betöltődnek a fentebb említett oldalak, szóval valószínűleg nem az internetszolgáltatónál (UPC) van a hiba, hanem OS szinten nincs valami rendben.

    Ha jól emlékszem június 16.-a körül update-elte magát a Win10 és pont azóta tapasztalom a fenti lassulást a böngészésben. Érdekesség még, hogy azóta én is raktam fel újabb Win10-es frissítéseket remélve, hogy az majd megoldja a problémát. A 1903-as frissítést amikor megcsináltam utána újra gyorsan betöltődtek a fenti oldalak, de másnap mikor újra bekapcsoltam a gépet, ismét lassan töltötte be a fenti oldalakat. AMD Ryzen rendszerem van ha ez számít esetleg.

    Próbáltam utánakeresgélni a neten, hogy hátha valakinek volt már hasonló problémája, de sajnos nem találtam semmi hasonlót (ebben a topicban visszaolvasgatva sem).

    Találkozott esetleg már valamelyikőtök hasonló problémával? Ötletetek esetleg van, hogy mi romolhatott el?

Új hozzászólás Aktív témák