Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Geth #100041 üzenetére

    "Egyenlőségjelet tettél 3rd party vírusirtó/biztonsági megoldás és minden más 3rd party szoftver közé a potenciálisan felmerülő problémák szintjén"

    Olvasd vissza, "de a gondolkodásmódjából egyenesen következik az..." szöveg nem egyenlőség. Ha szerinted igen, akkor szövegértési problémáid vannak és/vagy túlérzékeny vagy. Implicite ez következik abból amit írtál.
    Miért lenne ez csak vírusirtó sajátság? Más programok is térdre kényszeríthetik a rendszert, ha rossz, hibás a kódjuk és/vagy helytelenül használják. Ez nemcsak vírusirtó sajátság. A vírusirtók akkor szoktak ilyen gondokat okozni, ha egyszerre több valósidejű védelmet használnak. Régóta látogatom a vírusirtó topikot, de nagyon ritkán olvastam ilyen problémáról. Összesen kettő bejegyzés van (az sem a main stream -ben és nem 10 alatt) Azért egy kicsivel többnek kellene lennie, ha ez olyan gyakori lenne mint ami az írásodból következne. Ennyi más programoknál is előfordul. Ha pedig szerinted sem gyakori, akkor nem értem miért írtad?

    "Nem írtam hogy ne használjunk 3rd party vírusirtót (hajrá)." vs "Akinek kell ilyen móka, annak hajrá"

    Akkor ez mégis mit jelent? :U Hajrá, használjon mindenki? :D Mivel bajt szándékosan senki sem szeret okozni magának, ezért ez csak azt jelentheti, hogy te nem javasolod, ha nem akar magának bajt. Ezen vitatkozni... :DD Ha nem ezt értetted alatta, akkor ne írj ilyeneket. Ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák