- Windows 11
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AI-alapú válaszokkal bővülnek a Google térképei
- SkyShowtime
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Ez mi lenne,bármit állítgatok az értesítés fülön mindig felugrik
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Olvastam mostanában itt a Win.10 újra telepítéssel kapcsolatban
hogy probléma adódott az automatikus licencel.
A Pc-m 4-5 éve Win. 7ről let 10-re frissítve de lassan konfiguráció csere érik.
De a költözés, lomtalanítás és majd a rendrakás követően nem találom a Win7
CD + kódot, a Microsoft oldalon fent vagyok ott látja a konfigurációt, de az új
konfigurációnál hogy adjam meg a termékkulcsot?
Most egyelőre csak processzort cserélek ilyenkor mi történik?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz MaxxDamage #99793 üzenetére
Az nem lehet, hogy a driver booster segített? Azt már régóta használom és eddig rendesen működött. Másrészt fejlett visszaállítási rendszere van és minden fontos adatot közöl ahhoz, hogy dönthessek az adott driver elfogadásához, vagy elutasításához.
Az Advanced System Care 12 nem igazán tetszik, mert ha elfogadom a felajánlott javításokat, akkor olyanokhoz is hozzányúl, amit nem szeretnék. Például feleslegesnek ítélte a Firefox automatikus frissítését, a dropbox syncronizálását, holott ezek fontosak számomra. Ezeket látom, hogy megcsinálná, viszont nagyon sok olyan beállításhoz nyúlna, amit nem mutat meg, hogy pontosan mit csinálna. A registry tisztítása az esetek döntő többségében felesleges. Az ilyen programok (legalábbis a jobbak), csak olyan registry beállításhoz nyúlnak, aminek törlése nem okoz kárt, de mivel a Windows ezeket jól kezeli, eltávolításuk felesleges. Amelyek mélyebben nyúlkálnak a registryben azok pedig tévedhetnek, mert rendkívül sokféle hardver, szoftver, beállítás és user szokás létezik, ezek mindegyikét pontosan ismerni lehetetlen. Pedig szükséges lenne ahhoz, hogy biztosan, hiba nélkül javítsa a fontosabb registry bejegyzéseket. Ezért szerintem továbbra sem ajánlott az Advanced System Care használata.
Persze a te helyzetet vészhelyzet volt és ilyenkor meglehet próbálkozni az ilyen programokkal. Ha a hibád gyakran előfordul, akkor segíthet, mert ezekre fel lehet készíteni a programot.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
A start menü színét szeretném állítani, és a Gépház/Személyre szabás/Színek/Egyéni szín ablak, alig hogy bejön, 1-2 mp múlva kidob és kikapcsol a gépház. Mitől lehet ez? 1809
-
Jack Oneill
veterán
válasz cooi11 #99902 üzenetére
Microsoft fiokot csinaltal ezek szerint, nagyszeru. Mivel ahhoz tarsitja a serialt, igy win 10ben bejelentkezel ezzel a micrisoft fiokkal es lass csodat, aktivalva lesz. Sok ilyet csinaltam, igy mukodik. Fiokkal barmelyik gepre igy belepsz, aktivalt wined lesz, amikor ujratelepitesz egy uj gepen.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Kékes525 #99904 üzenetére
Driver probléma állt fenn, több mint valószínű igen.
A rendszer annyira tele volt már szemetelve, hogy más BS és egyéb gondok is voltak vele, így az újra telepítés helyett az adott program segítségét választottam. /nálam bevált/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kékes525
félisten
válasz liszi70 #99905 üzenetére
Nálam nem kapcsol ki. (v.1809 build: 17763.503) A Windowsod verziószáma?
(#99908) MaxxDamage
Nem mindig hibáznak. Azonban csak a leggyakoribb esetekre tudják csak felkészíteni a ilyen jellegű programokat.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz Pityu. #99901 üzenetére
Ott van a módosítás gomb. Azon belül rámész a teljes képernyős módra, és ott lehet kikapcsolni ezeket az értesítéseket ("Jelenjen meg értesítés a műveletközpontban..."). Azért dobja fel, hogy ne lepődj meg, ha kapsz e-mailt, de nem értesít róla játék közben.
liszi70: Ez még a szétbarmolt rendszered?
Jack Oneill: Nem köti a kódot a fiókodhoz, nem függvénye az aktiválásnak, és OEM licenceket nem lehet gépek között költöztetni. Persze kivételek mindig akadnak, ahogy a tegnap tárgyalt SSD-s probléma is.
A hardware ID-t társítja a fiókhoz, ami abban segít, hogy probléma esetén a hibaelhárító meg tudja jeleníteni a régi géped adataid, és azzal deaktiválni tudja. Ha nincs hozzákötve, akkor nincs mit átköltöztetni.Egyébként a sysmain nálam is gondot okozott 1903-on, de csak azon. Időnként 100%-on járatta a procit (nem a vinyót, érdekes módon), de annyira, hogy sokszor nem csak a hang akadt, hanem még az egérkurzor is. Mire megnyitottam a Feladatkezelőt, már abba is hagyta, így nem volt egyszerű kideríteni az okát. Egy idő után megjavult magától.
-
Jack Oneill
veterán
válasz #54072192 #99911 üzenetére
Bocs, de az aktivalos dolgot az uzletben is es a MS ugyfelszolgaalatan is megeroesitettek. Ha csinalsz egy MS fiokot es tarsitod hozza a licencet, akkor legkozelebb masik gepre telepitve a win 10et ezzel a fiokkal lepsz be, aktivalva lesz, mivel nem digitalis licenc aktivalas tortent, ami gephez kotott, hanem fiokhoz tarsitott aktivacio tortent. Volt mar gepfejlesztesem, siman megy, ha nem hiszed, probald ki. Masnak is csinaltam mar ilyet komplett gepcserenel, Felesegem Pcrol laptopra valtasanal szinten,mivel az uzletben is mondtak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #54072192 #99911 üzenetére
Nem, ez nem a szétbarmolt, bár még nem is a végleges, azzal már megvárom a hivatalos 1903-at Egy kijelentkezés alkalmával nem lehetett belépni, a jelszó beírása után fekete képernyő fogadott. A gép ment, az egérnyíl mozgott, de semmi más életjel nem volt a képernyőn. Teljes kikapcsolás, újraindítás, csökkentett módban futtatás, hibajavítási mód sem oldotta meg. Kénytelen voltam az egész wint újratelepíteni az adatok megtartásával, hogy tovább futhasson a szétbarmolós rendszerem.
Win 10 Pro 1809 17763.503
-
MaxxDamage
félisten
válasz #77646080 #99914 üzenetére
Esetemben úgy volt, hogy aktivált (Home) rendszer volt a gépen gyárilag és úgy léptem be MS fiókkal és nem váltott Pro-ra (mert arra az MS fiókkal Pro RETAIL Key volt regelve)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Tapasztaltatok valamit az utóbbi 1 hétben a Win10 frissítés során?
Nálam nagyon megy a ventilátor feleslegesen, egyik napról a másikra, pedig process sem fut. Újra beboot-olok, amikor még nem fut semmi már akkor is jobban dolgozik valamin.
-
Kékes525
félisten
válasz Orionk #99916 üzenetére
Milyen Windows 10 ? Nálam minden rendben van. (v1809. Build 17763.503). Lehet hogy bányászvírusod van? Ellenőrizd. Másrészt a feladatkezelőben megtudod nézni, hogy mi az ami használja a CPU-t vagy a GPU-t.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #99912 üzenetére
+German_TD
Ugye kódot nem társít, mert azt legfeljebb egyszer használunk, utána már nem kell, mert az új telepítésnél már generic key lesz használatban. Az azonosítót társítja, ami miatt nem lesz aktivált a rendszer, ha új gépnek tekinti. Ha OEM licenced van, akkor az új gépen elvileg nem fogja aktiválni, hiszen ez a korlátozás a Retailhez képest. Tehát a laptopodon lévő gyári rendszered nem tudod átvinni az asztali gépedre. Ha Retail kiadásod van, akkor igen. Szerintem erre gondoltak. De inkább nem mondom, mert mindenre volt már példa, meg az ellenkezőjére is.
Egyébként az SSD-s dologgal én is találkoztam annak idején (~1 éve). Ki akartam próbálni egy másikat átmenetileg, ezért beraktam. Telepítettem rá rendszert, és kiírta, hogy nincs digitális licenc a géphez. Beléptem MS-fiókkal, akkor sem talált, a hibaelhárítót javasolta. Mivel amúgy is visszakerült volna az eredeti, ezért azzal már nem szórakoztam.
liszi70: Tehát rátelepítetted a rendszert a régi borzalomra? Mert az magyarázat lehet a hibádra, ha megtartott olyan beállításokat, amiket nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Cs1csó #99857 üzenetére
csicso82, MaxxDamage, norba69
Köszönöm szépen!
A dual boot nem az, amikor a boot rekordból választom mi melyik induljon? Nem ilyet szeretnék, hanem két független rendszert, hogy ne is tudjanak egymásról. Azonban a tárhelyre lehet szükség lesz, két 500-as samu ssd-ről van szó.
-
King Unique
titán
Normál esetben a dual-boot az, amikor 1 fizikai lemezre van telepítve a 2 OS és közös rendszerbetöltőt használnak. De ha egymástól elszeparáltan, 2 külön fizikai lemezre vannak telepítve, lényegében az is, mivel 1 hardveren belül történik mind a 2 bootolása. Egyébként meg ha kicsit visszaolvasol, akkor pont nem olyan régen volt ez téma itt a topikban és egy másik fórumtag szintén az utóbbit csinálta, valamint szintén W7 & W10 felállásban. Bővebben: [link], [link], [link].
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
elnézést, ha már lett volna téma, de segítség kellene:
Vettem a HA-n egy X230-at, Win10pro US op rsz-rel jött, az eladó szerint legálisan. Próbáltam egy HU verziót feltenni, de nem tudja aktiválni magát, 0xc004c003 hibával.
Mi lehet a baja?
Köszi a válaszokat. -
gborisz
tag
Hola
Gondoltam ideje váltani 7ről, reggel felraktam a prot. Fél délelőtt nem bírom beállítani, hogy 5.1 hang szóljon, sőt mágikus módon a jobb hangszóró egyszercsak egyáltalán nem. (egységsugarú alaplapi realtek vacak)
Végül begurultam, újrahúztam az egész wint megint partíciókkal együtt - és még mindig nem szól a jobb oldal o.O Ez mégis mi? (nyilván nem rúgtam szét a kábelt meg ilyesmi) -
törölt tag
válasz bigrock #99921 üzenetére
Az a hibakód valószínűleg azt jelenti (ha nem írta volna valamiért), hogy a kód blokkolva van. Kérdezd meg az eladót, hogy honnan vette. De amúgy azt is jelentheti, hogy a szervereket nem éri el.
gborisz: Ne telepítsd fel a drivert hozzá, hanem használd azt, amit a rendszer telepít. Ha úgy próbáltad, akkor telepítsd fel a legfrissebb drivert. De még rosszul beállítva is szólnia kéne legalább sztereóban, szóval érdemes lenne megpróbálnod más gépen is.
-
törölt tag
válasz gborisz #99922 üzenetére
Sajnos a Windows 10 egyik gyengéje az 5.1-es hangkártyák megfelelő kezelése. Ha megvannak a csatornák, akkor a basszus nem szól, néha kisrádió hangja van. Sokszor csak akkor jó a hangminőség, ha sztereóra van állítva. Az a baj, hogy nagyon nehéz megtalálni azt a drivert, amivel jól működik. Az egyik gépemen a gyári driver a jó, míg a másiknál meg az, amit a Windows tesz fel. Ezzel a jelenséggel csak Windows 10-en találkoztam, 7-en és 8.1-en soha. Nálam most sztereóra van állítva, így jól szól.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz #93794560 #99924 üzenetére
" Windows 10 egyik gyengéje az 5.1-es hangkártyák megfelelő kezelése. "
Ezt nem értem. Az 5.1-es hang a hangkártyától és annak driverrétől függ. Ez nem Windows sajátság. Windows csak egy felületet ad hozzá, de a lényeg az eszközt gyártók "kezében" van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #54072192 #99918 üzenetére
"Tehát rátelepítetted a rendszert a régi borzalomra?"
Végül is igen. Volt néhány letöltött fájlom, amiket nem akartam újra keresgetni, így adatok megtartásával telepítettem, nem tisztán. Gondoltam, jól van az erre a kis időre.
"magyarázat lehet a hibádra, ha megtartott olyan beállításokat, amiket nem kellett volna."
Lehet, hogy nem minden (nem mentem végig az összesen), de sok beállítás alapra állítódott, hiszen végül is újratelepítés volt. Ezért nem értem, mi lehet ez a gépház crash. Na, persze nem nagy probléma, csak érdekel a miértje. Egyébként többektől olvastam mostanában hasonló problémát a gépházzal kapcsolatban.
-
titán
válasz King Unique #99920 üzenetére
Köszönöm!
-
Garsza
veterán
Helló! Eredeti Win10 Home van gépemen. Egy ismerőstől vettem annó a kulcsot. 2 napja alaplapot cseréltem es most nem tudom aktiválni. És a kódot sem találom.
Van erre valami megoldas hogy aktiválni tudjam? -
törölt tag
válasz Kékes525 #99925 üzenetére
Valóban, de valami miatt a Windows 10 nem tudja konstans módon kezelni a driverek működését 5.1 alatt. Erről egy külföldi oldalon olvastam. Hogy igaz-e, vagy nem, azt nem tudom, de az a tény, hogy két majdnem teljesen egyforma gép, ugyanazzal a hangkártyával és driverekkel teljesen másképp működik, arra enged következtetni, hogy a hiba egyik összetevője a 10-esben keresendő.
Ha a hangkártyák drivereinek készítői Windows 7 és 8.1 alá tudtak megfelelő drivert írni, nem hinném, hogy épp a 10-esnél felejtettek volna el programozni.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz #93794560 #99924 üzenetére
+1 Kékes525
A hangkártya gyártók lustaságát nem kell a Microsoft-ra kenni.
Ha összekapnák magukat és DIREKT a 1809-es és a 1903-asra is már előre írtak volna patent driver-t az általuk gyártott hardverre nem lenne gond. Csak egy driver-t megírni magasan képzett szakemberek magas órabérrel teszik és ehhez nem füllik a foguk a gyártóknak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Adott egy gép Win 10 oprendszerrel.
500-as HDD van bent, de csak kb. 150 GB foglalt.
Ezt át tudom klónozni SSD-re? Mondjuk egy 240 esre.
Ilyenkor nem veszik el semmi adat... Stb, mert navos program is van a gépen. -
törölt tag
válasz liszi70 #99926 üzenetére
Saját bevallásod szerint mindenfélével kísérleteztél a rendszeren, töröltél, letiltottál, átállítottál dolgokat. A frissítés (upgrade) nem állít mindent vissza, sőt, általában azt szeretik az emberek, ha minden marad a régiben. Ha hiányzik valami, vagy sérültek bizonyos rendszerfájlok, azokat javítja.
Én nem nagyon láttam panaszt a gépházra, esetleg erre gondolsz? Mert az már megoldódott, és amúgy sem adták még ki a 1903-at.
Garsza: Volt MS-fiók a gépen? Hozzá lett társítva? Ha nem, és még kódod sincs (vagy számla), akkor mintha nem is lett volna.
OEM licenc alaplaphoz kötött, de a hibaelhárító vagy az ügyfélszolgálat aktiválhatja a gépet így is.gb4400: Semmi baj nincs szerintem a rendszerrel ezen a téren. Simán működik az 5.1, csak a bass management legyen bekapcsolva (bár ez alaplaptól is függ), ahogy Win8.1-en is kellett. A Windowsos driver ráadásul engedte a hátsó hangszórókat oldalsóként is használni, a Realtek programja meg nem.
A linkelt oldalon az első megoldás csak kitolja a sztereó hangot mindegyik hangszóróra (nem lesz térhangzású), a második leginkább S/PDIF kimenetre vonatkozik, a harmadik meg csak újratelepíti a Wines drivert. -
nagyúr
válasz #54072192 #99934 üzenetére
Igen, erre gondolok, és más is számolt be hasonló problémáról.
"A frissítés (upgrade) nem állít mindent vissza"
Windows telepítés volt a neve, az adatok megtartásával. (Vagy ez lenne a frissítés?) Az újraindításkor shift billentyű lenyomással előjövő hibajavítási ablakból futtattam.
-
törölt tag
válasz liszi70 #99936 üzenetére
Az annál a konkrét buildnél volt, amit először neveztek RTM-nek az újságírók. Én is próbáltam virtuális gépen, de nem tapasztaltam, és mivel azóta sem panaszkodott rá az a 2 fórumtárs, így gyanítom, hogy megoldódott.
Javító frissítésnek is nevezik, amit csináltál, ha ugyanazt a buildet frissíted a meglévőre (tehát fogod a telepítődet és elindítod a rendszer alól).
Vagy most alaphelyzetbe állítottad a rendszert? Elvileg az megoldja a gondokat, de külső telepítő nélkül csak a meglévő dolgokkal tud foglalkozni, ezért is ütközik problémákba, ha konkrétan hiányoznak rendszer appok, mert törölve lettek a gépről. Ha nagyon belenyúltál, akkor maradhatnak problémák. -
-
Dumi86
senior tag
Egy biztos hogy semmiképp nem oké hogy két év alatt nem képesek kiadni egy új drivert,ha kismillió eszközük van ha nem... Mármint a hivatalos oldalról letölthető driverre gondolok.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Kékes525
félisten
válasz #93794560 #99930 üzenetére
+ (#99938) csicso82 +1
"Usually, the issue is prevalent in systems having Realtek’s 5.1 sound card. Because the Realtek’s 5.1 sound card is working properly in Windows 7 and 8.x, users are looking towards Microsoft for the solution to this issue. Microsoft support personnel announced that they are working on the issue. However, Microsoft has still not provided a fix."
Ez szerintem azt jelenti, hogy a Realtek's 5.1 hardverei és/vagy szoftverei nem teljesen megfelelőek Windows 10 alá. Ha Windows 10 lenne a hibás, akkor legtöbbször miért csak a Realtek’s 5.1 -es kártyáknál jön elő? Az hogy 7 és 8 alatt jól működtek, az még nem indok, mert más driverek kellenek 10 alá. Ha többi gyártó tud megfelelő drivert írni Windows 10 alá, akkor a Realtek miért nem? Lehet, hogy a hardvereiken is módosítani kellene, hogy jobb drivereket lehessen írni a hangkártyáikhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Nem túlzás ez hogy senki nem használja? Nálam pl csak a hivatalos driverrel van rendesen hang,minden más driverrel vagy recsegett a hang vagy túl sok hangerőt kellett adni hogy egyáltalán valami hang szóljon.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
-
zolee001
őstag
válasz Kékes525 #99946 üzenetére
Mágáról a hangkezelésröl volt cikk,vmelyik build után vagy 0 hang volt vagy olyan halk,hogy használhatalan volt és a hardware által támogatott "extra"funkciók elérhetetlenek lettek
Összehasonlitásképpen elötte szinte bármelyik windows verzión telepités után azonnal müködött minden by default -
addikt
válasz #54072192 #99934 üzenetére
Üdv!
Olvasgatom itt, hogy ebben a licenc témában igen csak aktív vagy, nos akkor én is tennék fel egy keresztkérdést, persze mástól is várok választ, ha már volt ilyen esete.
Szóval, az alap szitu az, hogy kb. 8 éve vásároltam egy OEM-es Win 7 kulcsot, telepítő lemezzel együtt, hazai hivatalos webáruházból (talán Ipon ?), de sajna a számla már nincs meg, de maga a cucc, a mai napig itt van a fiókomban. Azzal simán aktiváltam akkor a Win 7-et, és bár OEM-es kulcs, kb 5 éve teljes platform váltás volt, AMD-ről Intelre, értelemszerűen új alaplappal, és annál az újratelepítésnél is csont nélkül elfogadta a kulcsot.
Jelenleg még mindig ezt az alaplapot használom, és 2015-ben pedig simán ment a Win 10-re történő frissítés is.
A Win 10 is azóta legalább már háromszor lett újrahúzva különböző problémák miatt, de minden esetben azonnal aktiválódott a Win.
Természetesen folyamatosan használom az MS fiókot, látszik is a fiókomban ez az asztali gép.
Ennyi előzmény után a kérdés. A közeljövőben ismét teljes hardver váltást akarok, ami értelemszerűen új alaplappal is jár majd. Tegyük fel, hogy a legoptimistább verzió jön be, azaz az új konfigra történő Win telepítés során, az MS fiók hibajavító opcióját használva, aktiválódik a Win, az új konfigon is..
Érdekességként megjegyzem, hogy ha ellenőrzöm a kulcsomat, a Win jelenleg is ilyenek látja, holott egyértelműen OEM-es cucc:Na már most, mi van akkor, ha eladom a jelenlegi alaplapomat, amiben elvileg tárolva van a jelenlegi hardverazonosító, és tegyük azt fel, hogy aki megveszi, az viszi a jelenlegi procimat, meg a RAM-okat is, tehát egy fél konfigot vesz tőlem. Amennyiben összerakja, fel rak rá egy Win 10-et, lehetséges az, hogy nála is aktiválódik a Win?
Egyáltalán, egy Win 10 alatt használt alaplapot, hogy kell eladni, hogy ne legyenek esetleg ilyen problémák, van ennek esetleg valami protokolja?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Kékes525
félisten
Én HDA-kat használok sztereóban, mindig a legújabbat, de még sohasem volt probléma velük.
(#99948) zolee001
Azt hogy magyarázod, hogy csak a Realteknél fordultak elő problémák? Ez szerintem egyértelműsíti, hogy nem Windows hiba. Más hardver és más szoftverek (driverek) való 10 alá, mint 7, vagy 8 alá. Ezek különböző rendszerek. Nem várható el, hogy ugyanaz a driver tökéletes legyen mindegyiken. De a legnyomosabb érvem változatlanul az, hogy csak Realteken fordultak elő problémák.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest