- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #365 üzenetére
Egyszerűen átlátható és kezelhető
Amúgy szerintem elég populár a WMp skin, mert a legtöbb skinelhető médialejátszóhoz sokcsillagos dobogós szokott lenni általában valami őt másoló vagy rá alapuló bőr. -
Morden24
nagyúr
Magától értetődően nem a képességekre gondoltam, csak és kizárólag az UI használhatóságára, illetve magára a lehetőségre.
Az, hogy jelen formájában nem alternatíva, az egyértelmű. Viszont nem tartanám hülyeségnek, hogy egy programba pakolják az egészet, már csak azért sem, mert gondolom a Marketplacet akarják majd nyomni rendesenAmúgy nem is az, hogy mennyire hasonlít, csak annyi, hogy a Metro UI alapvetően ezekre a vertikális és horizontális elmozdulásokra épít, nem az össze-vissza kattintgatós, sokszintes almenüs koncepcióra, így el tudnám képzelni, hogy minimális finomítással (és természetesen az összes létező funkció áthozásával) alkalmas lenne ilyesmire
(#357) Fire/SOUL/CD: Nekem a WMP video playbackre teljesen jó, külön HTPC-m nincsen, távirányítóm meg pláne, ellenben a MC extensionnel az Xboxon gyakran használom a WMC-t, eddig minden igényemet kielégítette, és egyetértek moonmannel, én is azt szeretem, ha minél kevesebb (és lehetőleg 1st party) programmal tudom megoldani a dolgaimat. Ezért is szoktam anyázni, amikor teszem azt szuper egy adott MS program, de pont van, azaz nincs egy vagy két funkció, ami miatt mégis kell valami 3rd party megoldás.
szerk.: Apropó, a GfWL klienst szintén inkább vonják egybe a Zune-al Maketplace-estől a francba. Tegnap anyáztam azon, hogy kézzel kellett az appdatából kibányásznom a cab-et és külön telepítgetni, mert hibát írt, a logja meg annyira volt hasznos problémamegoldás szempontjából, mint a nagyanyám rétesreceptje. Brrr.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Nem is hiszem, hogy meg akarnák. De egy korrekt szoftver market már igazából évekkel ezelőtt is lehetett volna, beelőzve mindenkit (most nem csak az MS marketre gondolok, az már tényleg van jóideje).
Market egyébként is kell, mert ha kvázi ugyanazt az OS-t akarják táblán is futtatni, ott musthave egy normális store, felületre optimalizált alkalmazásokkal.Hogy a bekerülési feltételek milyenek lesznek, az már más kérdés. Én azt is el tudom képzelni, hogy (pusztán a számok és népszerűség növelése okán) a populárisabb ingyenes stuffok akár be is kerülhetnek. Arról nem is beszélve, hogy ez egy jó kiugrási lehetőség a "hobbifejlesztőknek" is, akik propagáció terén nem tudnak versenyezni a cégekkel, de ha van egy közös szatyor, ahonnan őket is ki lehet mazsolázni, akkor szinte egyenlőek az esélyek
No meg egy jó market eléggé megdobná a biztonságot, azaz inkább a malware-mentességet.
A lényeg, hogy csak előnye van -
Morden24
nagyúr
No, ez lesz az új lakás? Jól néz ki, csak még kicsit üres
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc