- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
micafighter #45511 üzenetére
Igen, én is így tudtam, de az informatikus beszél össze-vissza hülyeségeket, ő váltig állítja, hogy ez márpedig nem feltehető semmire, csak arra a gépre, amivel együtt a számlán szerepel.
Ezért mondom inkább megkérdezem, de akkor tényleg igazam van, és nem én vagyok a hülye, hanem ő. F.sza egy informatikus -
ClioRS
őstag
válasz
micafighter #45495 üzenetére
Ramiris azt hiszem aki a számlát adta, de nem esküszöm meg rá, még tavaly vettük.
Köszi a segítséget!
(#45504) Zotya84
Köszi neked is! A másik gépen jogtiszta verzió van, így ahhoz igazából nem kellett, hanem ehhez az új géphez kellett volna, amire meg én feltettem a felsőoktatási jogtisztát, mert nem az lett beállítva munkára, így ahhoz sem kell.
(#45508) n@p@lm
Pont ugyanígy néz ki az enyém is.
És neked is köszönöm!Akkor nagyjából jól tippeltem, hogy ez nem adott géphez kötött DVD, hanem bármire feltehető kibontás után.
Kösz mégegyszer mindenkinek! -
ClioRS
őstag
válasz
Tournament #45489 üzenetére
És amit meg lehet venni DPS OEI DVD, azok akkor hogyan vannak?
Ezen semmi nincs írva arról, hogy melyik is lenne pontosan, amihez kizárólagosan használni lehet. Van rajta egy csomó kód, és kb ennyi.
A számlán, ahogy említettem külön szerepel a gép, illetve a lemez, azért, hogy több legyen. Viszont az informatikus szerint ez tartozéka volt a gépnek, mellé járt, most meg mégis ki akarja fizettetni velünk.
Ezért nem értem, hogy hogyan lehet különbséget tenni ezek a verziók között, és ezért nem is tudom, hogy nekem mim van. Szerintem át akar b.szni az informatikus egyébként.
Ha a géppel együtt volt, akkor azért, ha meg nem, akkor meg azért, mert megvetette velem, vissza meg nem akarja vinni.
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Édesanyám munkából kifolyólag vett egy gépet, a számlán külön szerepelt a Win és a laptop, viszont eredetileg a Win elvileg, az informatikusa szerint, aki intézte a dolgot, a gép mellé járt, csak azért van külön a számlán, hogy az több legyen.
Namost a DVD-n ez szerepel: Win 8 64bit Hun 1pk DSP OEI DVD. Ha jól értelmezem a dolgot a neten talált anyagból, merthogy sehol nem találom leírva, hogy pontosan milyen verzió ez, ez a DVD 1 gépre telepíthető, és utána csak azon lehet használni, átvinni másikra nem lehetséges.
Közben viszont egy másik gépre akarnánk telepíteni ezt a Windowst, nem arra, amivel a számlán szerepel, viszont utólag azt állítja az informatikus, hogy ez csak arra a gépre telepíthető, amihez véve lett, merthogy a csomag része, de mégis ki akarja velünk fizettetni a 30párezer forintot, mintha a laptop árában nem lett volna benne.
Akkor pontosan ez milyen kiszerelés is? Ami a gép mellé járt, vagy külön lett véve hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Kaptam új gépet karácsonyra, jogtiszta Win8.1 feltelepít, minden flottul működik, kivéve egy dolgot, az pedig a Térképek/Maps alkalmazás. A helyemet szépen mutatja, illetve a térképet is szépen betölti, de ha bármilyen címre keresek, akkor kiírja, hogy "A keresés nem járt eredménnyel".
Valakinek valami ötlet?
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt!
Másodszor, kaptam új gépet karácsonyra, jogtiszta Win8.1 feltelepít, minden flottul működik, kivéve egy dolgot, az pedig a Térképek/Maps alkalmazás. A helyemet szépen mutatja, illetve a térképet is szépen betölti, de ha bármilyen címre keresek, akkor kiírja, hogy "A keresés nem járt eredménnyel".
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Outlook topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc