-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Teljesen tanácstalan vagyok. Már írtam korábban is ezzel kapcsolatban, de most már végképp betelt a pohár. A történet még mindig a plusz 1, néha 2 "hálózati kártya" megjelenése TAP windows adapter V9 és ennek módosulásai. Egyszerűen a tiltás, meg az eltávolítás (a drivert is töröltetem vele) se ér neki semmit. Restart után ott csücsül, és észre se veszem csak azt, hogy lassú a net. Erre megnézem a hálózati és megosztási központot, és lám: 2 internet kapcsolatom van!!! Ha utána tiltom és törlöm, akkor eltűnik, és visszagyorsul a net. Hogy lehetne ezt GYÖKERESTÜL KIIRTANI a gépről? Nem találok ehhez kapcsolódó programot feltelepítve, meg nem vagyok analfabéta ezekhez, de most tényleg fogalmam sincs, hogy mi legyen. Aki tud segítsen légyszi. Küldök bármiről print screent, vagy akármit, csak pusztítsuk ki ezt a mocskot a gépből. Köszi.
Win 8.1 enterprise 64 bit. Configom az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- FC25 PS5 játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest