Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spiggy
csendes tag
Sziasztok!
SOS help kéne, mert kezdek idegrohamot kapni. Lenovo z50-70 laptop, freedos 123 InitDisk kernel version 1.1.26a
nagy nehezen rájöttem, hogy az fn gomb kell az f2 mellé, hogy végre meglegyen a bios...usb beállítva első helyre, boot usb engedélyezve, boot mood legacy support...
usb-n win 7, pendrive már volt boot usb driveként használva...mégis..akármit csinálok, mindig ez a xaros freedos jön be..mit kell tennem, hog végre elinduljon a win telepítő:???
kösi
-
raven12
senior tag
Remélem, befér ide a kérdésem:
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha most van fenn win7 egy hdd-n, és felteszek win7-et egy másik hdd-re anélkül, hogy ezt leformáznám, akkor, ha az új rendszert bootolom, látni fogja azt a hdd-t, amin szintén van fenn windows? Ha nem, hogyan tudom előhozni, hogy lássa az intéző?
-
bubobubo
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
A cégnél letiltották a gépről a netemet.
Win7 van rajta és rendszergazda jogosultságom van.A lényeg ha másik gépet kötök a kábelre azon jön a net, de az én gépemen nincsen internet kapcsolat.
Van rá esély, hogy meg lehet oldani valahogyan?
Ha rossz topic-ba kérdezném akkor elnézést.
Üdv.
-
gipszw
csendes tag
sziasztok segitséget kérnék adot egy win7 ultimateel teleitet gép amiröl eltünt a média player windows szolgátatásoknál kivan kapcsolva viszakapcsolni meg egy hibára hivatkozva nem engedi probáltam rá telepiteni wm11 et azt meg nem engedi remélem tudtok javasolni megoldást mert nem szivesen telepiteném ujra a gépet ez miatt
-
tomab04a
aktív tag
"Megjegyzés:
Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összeállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, hoszen erre van a topik."Szerkeszteni lehet még?
Na jó, befejezem az offolást.[ Szerkesztve ]
Nincs ekezet.
-
veterán
válasz #65675776 #8974 üzenetére
Na hát ez az.. eddig is AHCI-ban futott minden ezek szerint, és mégsem volt a listában ott az összes SATA meghajtóm.. akkor ez hogy lehet?
Vagy ne tegyek fel ilyen anomáliára utaló indiszkrét kérdéseket, mert esetleg megjelenik a házunk előtt egy fekete autó?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
törölt tag
"Windows 7 SP1-es isok letölthetőek innen. Figyelem! Maga a letöltés legális, hivatalos Microsoft partnertől történik, viszont az aktivációs eljárás megkerülése különböző loaderekkel, activátorokkal továbbra sem legális!"
Ehhez szeretnék annyit hozzászólni, hogy a fenti linken én nem találtam magyar nyelvű változatot. Tehát a link maximum azoknak jöhet jól, akik Ultimate-et vagy Enterprise -t használnak , HP használóknak nem .
Szerk : Még valami . Az oldalon Vista SP1 is van, de a Vista topic nyitó postjában nincs ott a link.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kraftxld
félisten
Szerintem ki kéne szedni ezt az első HSZ-ből:
"A Microsoft Windows 7. kiadása ami a Windows Server 2003-ra épül."
Max a 2K8-ra épülhetne, de mivel kliens oprendszer tuti nem a Server 2003 volt az alapja.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
veterán
-
veterán
válasz #65675776 #12 üzenetére
"A kompatibilitás miatt a dll-ek összes verzióját eltárolja ott, ami a gépre valah települt, hogy ne rinyáljanak a programok. A gányul megírt szarok miatt kell ez." Ezért. Ha lesz M.I. akkor egyszerubb lesz az elet ilyen teren
Na ezt sem uj hsz. nek akartam. Elnezest.
hunfatal: Ja. Igy siman elindulnak a tizenX eves jatekok is W7 alatt. Ez mashogy elkepzelhetetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
ko9
addikt
Amit ott látnak az emberek, az nem valós méret. Nagy része a mappának Hard Link.
Ha a Windows mappa valódi méretét akarja valaki véletlen tudni, akkor töltse le ezt, majd egy CMD-be berakva futtatni kell egy ilyen parancsot:
ctts.exe C:\Windows.Így kiderül mi mekkora
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest