Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz canniball #25057 üzenetére
Igazad van. Pontositanom kell:
Reszlegesen alkalmas.
http://logout.hu/dl/upc/2012-04/06/144335_agroqgc2crftivq0_cloning_test_2_fscd.png -
nagyúr
válasz canniball #24950 üzenetére
Azt tudom, de én nem erre válaszoltam. Mert azt kérdezték, hogy az Essential benne van e a 7-ben. Az nincs, mert az cask a 8-ban van benne, de ott is defender néven fut. 7-ben meg a régi defender van, de az is más.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
brd
nagyúr
válasz canniball #24921 üzenetére
Akkor próbáld megszokni, ez is egy olyan bug, ami a M$ szerint feature lehet. Ugyanis domain-es környezetben, ahol egy computer startup script csatolja fel a meghajtót (tehát user még sehol), és használja is, ott is felugrik bejelentkezés után ez a hiba. Én nem jutottam eddig vele semmire (igaz, nem is nagyon keresgéltem).
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz canniball #24901 üzenetére
A gpedit.msc-ben a Computer Configuration\Administrative Templates\System\Logon\Always wait for the network at computer startup and logon Enabledre állítása nem segít rajta? (Ha HP-d van, akkor a registryben: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon, ott "SyncForegroundPolicy"=dword:00000001 legyen (alapból nem lesz, létre kell hozni).
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz canniball #24875 üzenetére
1. Ezt szerintem csak WSUS (serveroldali WU kiegészítő) használatával tudod megoldani.
2. Bármelyik frissítést el tudod rejteni, és akkor azt többet nem ajánlja fel, de ha akarod, később mégis elő tudod varázsolni (rejtett frissítések megjelenítése).The only real valuable thing is intuition.
-
ledgeri
nagyúr
válasz canniball #23762 üzenetére
Akkor ki kell vennem belőlük, a programokból ,hogy winnel együtt induljanak, vagy ez azt fogja csúsztatni, és nem kétszer akar ráindulni?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
-
brd
nagyúr
válasz canniball #23723 üzenetére
Pont így működik a dolog, a baj csak az, hogy azzal a driverrel, ami a régi alaplappal volt használva, ha esetleg az új nem működik, akkor simán elhal a betöltés (ez leginkább a CPU-architektúránál, és a háttértároló-vezérlőnél a különösen kritikus), és nem is próbál másik drivert keresni (a boot folyamán). Ezt azzal lehet pl. gyógyítani, hogy még az utolsó leállítás előtt a régi drivert eltávolítod, és az újat ráerőkszakolod az olyasmi eszközre, mint ami az újon van (pl. háttértároló-vezérlőt a háttértároló-vezérlőre). Az is baj lehet, hogy a régi driver egy újabb eszköz birtokában kékhalált is okozhat, ezért még azt is meg szoktam csinálni, hogy a régi drivereket a még működő gépben eltávolítom bizonyos eszközöktől (ezt pontosan/röviden nem tudom itt leírni, de olyasmiket, amihez külön szokott kelleni drivert telepíteni, pl. chipset-specifikus eszközök), de addig nem állítom le a gépet, ameddig az összessel nem végeztem (mindegyiknél újra akar indulni, de nem szabad hagyni neki, mert akkor ugye újra telepít hozzájuk drivert).
Persze az egész műtét előtt javasolt egy rendszerpartíció-mentés, hogy legyen mihez visszanyúlni, ha sikerül teljesen elindíthatatlanná tenni a Wint.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #23723 üzenetére
Biztathatnálak, de nem akarlak: valószínűleg "elfogadja" a teljesen más felépítésű processzort és alaplapot, de nem hiszem,. hogy hosszú távon stabil működés várható, így - több kevesebb bosszúság után - úgyis újra kell telepíteni. De próba szerencse...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
bpx
őstag
válasz canniball #19109 üzenetére
1. használhatod, a hosting jellegű kereskedelmi felhasználás van csak tiltva rajta
licencfeltételek: [link]az már más kérdés, hogy pl. nem lehet domain-be léptetni
nálunk nincs semmi AD meg hasonlók, mindenkinek független notebookja van, de persze más cégeknél már máshogy néz ki
meg mondjuk tavaly dolgoztam külsősként egy banknál, ahol olyan beállítások voltak előírva saját notebookra, amik HP-ban nincsenek2. tekinte hogy Java-t használ, nem ezen múlik, és igen, fut rajta
-
TigerCat
nagyúr
válasz canniball #12714 üzenetére
Szerintem nem érdemes kikapcsolni, inkább egy minimális méretre kell beállítani.
Pl. Skype képernyőmegosztás, vagy videohívás közben panaszkodott a rendszer, hogy nincs elegendő memória (8GB van a gépemben). Beállítottam 400 - 2.048 MB-ra és így oké minden.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TRob1
veterán
válasz canniball #12702 üzenetére
Az mellett meg valszeg megintcsak van vmi hdd, és arra át kell helyezni (többek között nálam is így van 8 gigánál)
Ha teszem azt egy olyan laposról beszélünk amiben van 8giga ram meg van egy 40es vagy 60as ssd és más semmi (asszem ez azért elég ritka lehet ), akkor oké, érdemes kikapcsolni addig míg semmi alkalmazás nem keresi...(#12704) canniball :
Mondom 8gigánál, és nem 2nél.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz canniball #12698 üzenetére
Felesleges kikapcsolni, hacsak nem vmi 40es vagy esetleg 80as hdd-je van vkinek (ami már igencsak ritkaság számba megy, főleg egy win7es gépnél) Be kell állítani vmi fixet (2-4 giga), oszt csókolom... ha kell vminek akkor ott van, és nem ezen a pár gigán múlik az élete senkinek.
(#12699) sz.j :
Jó. Ha nem az office-ban lévő Outlook-ot használnám, akkor én is Live Mail használó lennék.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
válasz canniball #12645 üzenetére
Ez így igaz, de ha kell valaminek lapozófájl, akkor a ramdrive-ból gyorsabban olvass, mint a vinyóról. Itt meg megbukik az, hogy a kikapcsolás meg a ramdrive-ba való rakás nem ugyan az.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz canniball #12633 üzenetére
Hát vagy kikapcsolod, vagy átrakod máshova. Nem ugyan az a kettő.
-
nagyúr
válasz canniball #12600 üzenetére
Gyorsabb lesz egy kicsit az, amit ráraksz. Lásd lapozófájl vinyó vs. lapozófájl ram.
(#12603) prebuds: Pusztul a dvd író.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz canniball #12600 üzenetére
Igen, mint a nyeletlen bicskának penge nélkül...
A korábbi problémádra meg nincs ötletem, de ha már valaki telepített chipset driver-t, avval nem is szoktam foglalkozni tovább, reinstall...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz canniball #12586 üzenetére
Igen, akkor a HotSwap/HotPlug-ról van szó és nem, a W7 nem ilyen, mert leállítja. Ha nem, azt elxart chipset driverek, nem megfelelő AHCI driver és ritkábban a BIOS-ban állítható energiavezérlések okozzák tipikusan. (Ha nem áll le a hdd, akkor nem kellene lehúzni)
TigerCat - mivel vesztenivalód nincs, ezért pakold fel ezt a codec-et és próba (A MPCHC-t is telepíteni fogja, azzal (is) próbáld meg utána lejátszani a filmeket) K-Lite Codec Pack 8.6.0 FULL
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz canniball #12578 üzenetére
Ööö, a HotSwap/HotPlug-ról lenne szó? Mert ha igen és valamilyen rack-et, dokkolót stb-t használsz, azoknál nem ritka ez a dolog, hogy nem lehet leválasztani, mert nem áll le. Ha meg ez a szitu, akkor szedd ki a rack-ből és direktbe kösd a deszkára és utána próbáld meg leválasztani.
m0rd0k - vírnyákkeresést futtattál már? Ha nem, akkor egy MBAM Free-vel nézesd át a rendszered, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz canniball #12576 üzenetére
Nem kell a jövőbe menni, elég a múltba mert az xp tudta ezt. De valamiért a 7-be már nem rakták bele. Biztos tudják miért.
Vagy nem."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz canniball #12567 üzenetére
A win 7 nem állítja le úgy mint az xp. Ezzel nincs is baj, mert ha leválasztod és a rendszer meg is tette nyugodtan lehúzhatod. Nem lesz neki baja. Az ms-nél tudják mit csinálnak.
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #12563 üzenetére
Ééés ez sem oldotta meg, kezdhetem elölről az egészet.
Az AHCI-s kérdésre valaki?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
sz.j
nagyúr
válasz canniball #12553 üzenetére
Hogy nálad mi okozza a hibát azt nem tudom (sőt azt sem, hogy nálam mi okozta), de nálam a tálcán lévő egyik ikon tűnt el és csak az előzőekben lementett C-partíció visszaállításával tudtam megszüntetni a hibát.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #12526 üzenetére
Erre valaki? Vagy sikerült volna egy eddig ismeretlen jelenséget produkálnom?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
HZoli87
veterán
válasz canniball #1710 üzenetére
Nem tudok róla, de itt a PH-n szerintem majdnem minden gyártónak van saját fóruma, ott vásárlás előtt nyugodtan lehet érdeklődni, hogy mit adnak a gép mellé. Pont az ASUS és a Fujitsu az, ha jól tudom, hogy mindegyik gépük mellé mellékelik a gyári OS-t lemez formájában is, ha az tartalmazott előtelepített operációs rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz canniball #1518 üzenetére
Az SC2 jelenleg valamivel több mint 10 gb-ot foglal. Ez ugye a kényszerített autopach-ek miatt csak nőni fog.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
félisten
-
válasz canniball #641 üzenetére
Nem, a TM az Apple megoldásának Windows-os koppintása. Gyakorlatilag minden vátozásról mentést készít egy háttértárra, és onnan bármikor visszatölthető egy regébbi állapot. [link]
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz canniball #641 üzenetére
A CTM olyan usereknek ideális, akik szeretnek kipróbálgatni legkölünfélébb progikat, de ezek az uninstal után is szemetet hagnak maguk után, avagy épp lezsibbasszák a rendszert stb stb. A CTM 2-3 sec alatt tudja visszaállítani a korábbi állapoto(ka)t... Szóval nem, nem sandbox, más kategória a CTM...[link]
UI: Én pl előszeretettel tesztelek víruskergetőket, kizárólag HDD-n (hogy lássam mennyire fogja a gépet lemezműveletek szempontjából) így a CTM-el pár másodperc alatt állítom vissza a tiszta rendszerállapotot (csak a sima os naprakész frissítésekkel) és már mehet is fel a következő kergető...
-
-
Steelmanus
addikt
válasz canniball #59 üzenetére
Sziasztok!
Elvileg ott csak egy darab desktop konfig fajlnak (desktop.ini) kellene ott lennie. Nem telepitettel fel valamilyen kinai gyartmanyu kutyunek drivert ami modositotta a desktop.ini-t? Elobb az egyiket majd a masikat helyezd at valahova mashova de ne rendszermappaba hanem pl masik particio Temp mappaba, a lenyeg hogy ne torold.
Amikor csak egy van, Ki-Bejelentkezel, esetleg reboot, es megnezed hogy melyik az jo fajl. A ketto kozul az egyik rossz. -
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest