Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz Nxn908xxx #34142 üzenetére
Amikor a vincsit formazni fogod akkor alapbol fel fog ajanlani egy betujelet, mivel a C: ugyis foglalt es ha nincs DVD olvaso aminek mar adott egy betut, akkor a D:-t fogja felajanlani.
Azert kerdeztem a vincsi meretet mert azt hittem hogy nagyobb lesz, foleg ha 2.2 GB folott lenne akkor mar mast kellene alkalmazni, de egy 500 GB-os vincsivel semmi komplikacio nem fog fellepni.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Nxn908xxx #34140 üzenetére
Amig telepited a Windows-t addig ne csatlakoztasd a HDD-t semmit nem kell vele tenni.
Nemreg vettem en is az SSD-t, emiatt ujratelepitettem a W7 x64-et a telepito egy pendrive-on van.
Beszereltem az SSD-t a vincsiket lehuztam, bedugtam a pent, gep bekapcs, nalam F12 a valaszthato Bootmenu amit addig kell nyomvatartani amig bootol a gep, megkapod a menut, kivalasztod a pendrive-ot. Enter, es bejon a telepitesi kepernyo, onnan mar tudod a lepeseket.
Amikor feltelepul a W7, gep kikapcs, beszereled a vincsit vagy ha mar be van akkor csatlakoztatod a kabeleket, bekapcsolod a gepet, amikor betoltodott a win, ugyis fogja jelezni hogy egy uj hardver kerult a rendszerbe. Ezutan mondjuk a Sajatgep ikonon jobb klatty, menubol kivalasztos hogy Kezeles a felugro ablakban kivalasztod baloldalt hogy Lemezkezeles es egy ilyet kell majd latnod:
Nalam a Lemez 1 ketreszre van particionalva, ha Te nem akarsz tobb particiot akkor az uj ures vincsin jobbklatty es formazas.
Azert az fontos hogy milyen meretu lesz a vincsi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest