- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz kertsa #61190 üzenetére
Üdv!
Korábban volt szó erről. WTG megoldást lehet csinálni a Win7-nél is pl. ezekkel a programokkal. Viszont olyan live rendszer, ami a Linuxoknál van, az hivatalosan nincsen Windows változatban. WinPE alapú házi tákolmányok persze akadnak a neten, de azokat csak saját felelősségre érdemes próbálgatni!
Amúgy én ezt szoktam használni, ami felület terén még kicsit vissza is van "butítva" a 7-es szintjére. Mármint normál Start menü van benne stb. Hasonló egyébként, mint egy HBCD, ellenben jóval modernebb, működik például UEFI-ben is. Illetve legutóbb egy ilyen kényes művelethez használtam és nem volt vele semmilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kertsa #14936 üzenetére
Windows Sidebar-ra keress rá, a program files/progra files (x86) mappában leledzenek(mármint az alapértelmezett gadget-ek)
A felhasználó gadgetekhez meg írd be a startba, hogy shell:gadgets és enter
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz kertsa #14910 üzenetére
A routerben tudod beállítani amit a böngészőn keresztül kellene elérned.
Hát pedig a WAN-ba kellene menni a lan kábelnek. Egy router resetet csinálj és utána próbáld meg. Hátha nem döglött meg a router."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz kertsa #14907 üzenetére
A routerbe a felhasználó név jelzó páros + belőni, hogy mindig csatlakozzon. És utána menni fog.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Hunork
veterán
Üdv!
Pontosan mit szeretnél kikapcsolni? Mert gondolom ki akarsz kapcsolni.
Nagyon óvatosan kell ezzel bánni, különben gubancok lehetnek.
Ha kíváncsi vagy a szolgáltatásokra, akkor 2 mód van:
1. Futtatás - msconfig.exe
Itt a szolgáltatás fülön látni mindent, és bepipálhatod a Windows-szolgáltatások elrejtése gombot, akkor azon kívül fog látszani minden.
Az automatikus Indítás fülön meg láthatod, hogy milyen programok indulnak el, itt vigyázz, gyakorlatilag a nem Win exe-ket lehet csak kilőni, különben gáz lesz. Olyanokat nem szabad, mint maga a Win, Hangkártya, USB, antivírus!De ki lehet kapcsolni pl. ezeket: Adobe, Google Chrome, Nero, QuickTime, és egyéb programokat, melyek ilyenkor általában az automatikus frissítéseket kapcsolja be az adott programnak a gép indulásakor, de inkább azt is manuálisan csinálom én, ennyi macerát megér, hogy tiszta legyen a kis memóriánk.
(ettől még minden ilyen progi elindul, ha kell-azaz dupla katt )2. Futtatás- services.msc
Na, ez itt mindent részletesen kiír, azt is, hogy mi miért van, elindul-e automatikusan, vagy nem...
Amúgy én úgy szoktam, hogy itt a Windows Search Leállít, majd Indítás típusa: letiltva (minek szörcsögjön folyton a HDD?)
Aztán Futtatás - dfrgui, itt meg az automatikus töredezettségmentesítőt kikapcsolni, majd én elindítom, ha akarom, és nem a Win programját.Hát most más nem jut eszembe. ha nem erre gondoltál, akkor elnézést, írd meg, hogy mit és miért!
De amúgy tényleg vigyázni kell, mert komoly fejtörést is okozhatsz magadnak.[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
Nekem is ez a bajom a fémpaddal, hogy hangos, bár nem is az zavart, ha nem ha kicst izzadt volt a kezed, meg egy kis por került rá, akkor rendesen megakadt az egér. Szóval nem jött be. A szövettel én is így csinálom. Kis mosás, és már jó is.
Így van. Na off vége, mert kiraknak minket a hidegre."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hát nekem nem 3g optika van benne, csak egy lézer bigyó. Egy logi M500-ról van szó. És nekem nem tűnt fel, hogy nem lenne precíz. Akkor már inkább egy jó egérpad. Igaz van 11k-s steel padom, amit nem használok, hanem egy 4k-s szövet steel-t gyilkolok.
És a szöveten nekem jobban bejön a lézer, mint az acél vagy milyen steel padon.
Nem értek a gémer dolgokhoz, de amihez kell, akár cod4 szerever elsőnek is, arra jó a kombó. (ha még felvetődök félévente háromszor játszani)[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zack
nagyúr
Ok köszi. Megpróbálom, hátha.
Sub-ZeRo
Ez azért nem teljesen így van, de látom nagy gamer vagy, semmiképpen sem akarok vitatkozni. Mondjuk egy 6k Logi meg a Razer Mamba közötti különbség nem elhanyagolható. Nem mondom hogy 24k a fizikális különbség, mert van benne marketing is, de azért nem véletlen ilyen drága.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
föccer
nagyúr
Ez alapvetően egy friss telepítésnél nem befolyásol semmit. Ez nem okozhatja a fagyást.
Én elkezdeném szépen sorba tesztelni az alkatrészeket. Elsőként a memória Memtest-el, akár lapkánként. Utána egy csere vga-val kipróbálni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
Windows gomb + pause --> advanced system settings --> environment variables
vagy elkezded begépelni a start menü keresés dobozába, hogy környezeti változok
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gran Turismo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok