Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Penge_4
veterán
A DNS Client Events 1014-es hibakódját hogy lehet lelőni? Kezd idegesíteni, hogy ezzel telik meg az event log, mert egy keresési találatként kidobott szerver éppen nem válaszol, vagy csak szimplán reconnectelek egyet.
-
Penge_4
veterán
Megoldható valamilyen módon, hogy a Windows-os build-in PrintScreen funkció rögzítse az kurzor aktuális helyzetét is?
-
Penge_4
veterán
Hi all!
Megoldható valamilyen registry beállítással, vagy akármivel úgy a Taskbar Preview funkció, hogy a tálcaikonra egyszer kattintva megnyílik valamelyik (mondjuk a legutóbb használt) ablak (tehát mintha ki lenne kapcsolva vagy csak egy ikon lenne) viszont a hoverre ugyanúgy feljöjjenek a kis előnézeti képek?
Tehát ugyanúgy viselkedne, mint normálisan, csak hoverre nem egy, hanem sok ikon jönne fel?
-
Penge_4
veterán
Na végre, sikerült, köszi. Azóta megtaláltam, amúgy Win7-nél már nem csak ezt a 3 kulcsot kell törölni.
-
Penge_4
veterán
válasz Daffni2 #5192 üzenetére
Már a Vistát is így használtam, semmi probléma nem volt vele. A Win7-nek is adtam egy esélyt, még ez sem az igazi lapozófájlkezelésben, szóval kénytelen vagyok kikapcsolni.
Mellesleg a különbség 4-5 nap uptime után mutatkozik igazán meg. Ilyenkor időnként 5-6 másodperc különbség is van bizonyos szoftverek indításában a kikapcsolt lapozófájl javára.
Na meg kikapcsolt lapozófájlnál megszűnik az a jelenség, ami szintén a halálom, mikor egy háttérben futó alkalmazásra átváltok 15-20 óra elteltével és ilyekor kb 4-5 másodpercig tétlen, néha úgy pakolja össze magát.És nem a gépemmel van a baj, három különböző gépen ugyanez a tapasztalatom, a felhasználási szokásaim miatt van ez így. Gyakorlatilag a superfetch is azért árt többet, mint használ, mert olyan szinte nincs is, hogy egy időben indítanék egy bizonyos alkalmazást, de még a +/- 30/60 perc is ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Sziasztok!
A "Close programs to prevent information loss" felugró ablakot hogy lehet letiltani?
Lapozófájl nélkül használom, mivel van elég memóriám és így sokkal gyorsabb a rendszer, viszont ez az izé állandóan felugrál, mikor még nem lenne indokolt (2 gigából 1,4-1,5-nél például)
Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest