- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
dorka16
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, hogy hol is kéne megkérdeznem úgy, hogy itt lesz az egyik próbálkozásom.
Adva van a gépem amin 1 héttel ezelőttig Win XP volt egy ősrégi IDE csatolós Maxtor winyón.
Nemrég vettem két új winchestert 500 és 2000GB méretben és kitaláltam, hogy átállok win 7-re. Be is szereztem egy ultimate verziót. Az ötletem az volt, hogy minden HDD-t benne hagyok a gépben és a régin meghagyom az XP-t így ha valami nem jól sül el akkor lesz mihez nyúlni. A telepítés tökéletesen sikerült az újabb SATA-s winyóra.
Indítom a gépet, a BIOS után felajánl 3 lehetőséget. 1.XP professional telepítése. 2. win 7 indítása. 3. régebbi verziójú win. indítása.
Hogy a telepítést miért ajánlja fel lemez nélkül azt nem tudom de bármelyikre kattintok az történik ami kell. Minden szép és jó fut mind a két windos. (Persze nem egyszerre XD).A gond a következő: Ha lehúzom a régi hdd-t amin az XP van nem bootol be a win 7-t. Az alaplapon minden arra van állítva hogy a hdd-ről bootoljon de nem teszi hanem kéri a boot cd-t. Mi lehet a gond? Úgy érzem az, hogy felajánlja az XP telepítését és hogy nem tölt be a win 7 összefügg. (Lehúztam már a dvd írót is, hogy ne zavarja be.)
Ha visszadugom egyből megy minden.
Aktív témák
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH! Darts
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition