Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
martonx #8526 üzenetére
Altalaban, a tobbi ilyennel egyetertenek veled, de a 000Webhost tenyleg jo! Talan a legismertebb ingyenes hosting a neten. Igaz, neha szarakodik, de semmi nagy dolog.
Amugy is van fizetos csomagjuk, igy biztos nem tunnek el hirtelen.Tenyleg nagyon jok. Ja, meg van partnerprogramjuk, ha kirakod oket az oldaladra akkor ingyen premium, stb.. Jo ez!
8527:
Ha jol emlekszem ezt a netscape produkalja.. Anno meg csinaltam egy prezentaciot kulonbozo hulyesegeirol es nekem nagyon a netscape 10 v 11-12 remlik..
En ugy szoktam mas bongeszore atteretni az embereket, hogy pl webshopnal kiirom hogyha ilyen szart hasznalsz akkor mindennek az ara +10%, mert kva sok idot vesz el az eletembol az oskovuletre optimizalas ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel