- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz martonx #8526 üzenetére
Altalaban, a tobbi ilyennel egyetertenek veled, de a 000Webhost tenyleg jo! Talan a legismertebb ingyenes hosting a neten. Igaz, neha szarakodik, de semmi nagy dolog.
Amugy is van fizetos csomagjuk, igy biztos nem tunnek el hirtelen.Tenyleg nagyon jok. Ja, meg van partnerprogramjuk, ha kirakod oket az oldaladra akkor ingyen premium, stb.. Jo ez!
8527:
Ha jol emlekszem ezt a netscape produkalja.. Anno meg csinaltam egy prezentaciot kulonbozo hulyesegeirol es nekem nagyon a netscape 10 v 11-12 remlik..
En ugy szoktam mas bongeszore atteretni az embereket, hogy pl webshopnal kiirom hogyha ilyen szart hasznalsz akkor mindennek az ara +10%, mert kva sok idot vesz el az eletembol az oskovuletre optimizalas ...
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest