Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Céloz és lő. A célzást nem szabad kihagyni
Én még RB-ben is volt hogy aprítottam vele, bár nem sok RB-t mentem vele
Egy vagy két lövést szoktam megereszteni, ha nagyon közel húz el akkor 4-5-öt MAX. AB-ben mivel mutatja hova lőj, legtöbbször az az 1-2 lövés elég is. Vadászokkal nem kekeckedek, igyekszem kerülni őket ha nem vagyok magasabban, viszont elején jó magasra felmegyek, aztán jönnének értem vadászok, csalogatom őket, nézem mikor mennek stall-ba, majd lecsapok, és ugyan olyan könnyű célpontok mint a bombázók Múltkor 14 killem volt yak 9-el és nem lőttek ki az egész meccs alatt. Volt hogy 3 vadász jött fel értem, egyik nagoyn le volt maradva, kettő viszonylag egymás mellett jött, minkettő stall-ba ment, fordultam egyet, már csak ketten maradtak, vártam míg megint stall-ba megy a magasabban lévő (nem tanult úgy néz ki ), hopp már csak egy, harmadik veszélyesen közel került, mehettem volna szemtől szembe, nem tettem, felhúztam, bekaptam pár találatot, de stall-ba ment ő is, rögtön vissza is fordultam, és BAMM, triple-kill. Végén meg spawn-kempeltem bombázóikat. Tudom, szörnyű ember vagyok, de inkább ez minthogy lebombázzák repterünket 5 perc alatt... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- GTA V
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest