Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasalarcos
csendes tag
Pixel 3a: PDC Tool-hoz szükséges portot nem sikerült elővarázsolni, viszont EDF-tool-al sikert mbn-t feltöltetni a telefonra, és az IMS regiszrált állapotot előhozni Telekomon, viszont hívásnál levált 3G-re
Az itteni leírás alapján másnak sikerült ezen a telefonon - persze nem magyar szolgáltatóval https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/65501060#65501060
A magisk modulos megoldás is hasonló, és azzal volt itt a fórumban Pixel 5-el Telekomos siker. Android verzió ugyanaz lehet, ezért nem értem miért nem megy a dolog
-
vasalarcos
csendes tag
válasz ToniSlow #4424 üzenetére
Pixel 3a: PDC-t sajnos nem sikerült összehozzam eddig. Csak a Qualcomm HS-USB Debug port és Composite eszköz jelenik meg feltelepített driverrel (ami látszik is QPST-ben). Manuálisan ez nem akarja bevenni a HS-USB WWAN drivert, ami elvileg a PDC-nek kéne. Azt hiszem, nem sikerül rndis, vagy rmnet debug portot aktiválni a telefonon, mert ez nem jelenik meg.
A google-től letöltött userdebug-ra való vendor.img flashelésétől pedig bootloopol a Stock OS is, meg a Lineage OS is, nem tudtam rájönni hogy kéne használni
Próbálkoztam mbn-ekkel ismét, Telefonica DE és UK-val sikerült valahogy IMS regisztrált állapotot elérni. Viszont a hivás továbbra is leváltott 3G-re. Épp akkor volt Telekom karbantartás, így lehet hogy a hálózati zavar okozta, mivel újból nem sikerült regisztrált állaptot elérni. -
vasalarcos
csendes tag
Sziasztok!
Egy Pixel 3A-val próbálkozok Telekom-on ésTelenor-on bekapcsolni a VoLTE-t. (egyszerre csak az egyik, fizikai sim)
Android 11 Gyári OS, mindenféle mbn, Magisk, selinux permissive, stb.
Tudtok mondani olyan konfigot, ami működik? Volte kapcsoló megjelenik a beállításokban, az IMS nem regisztrált.
Telekomnál tuti bekapcsolt, működik más mobilon a VoLTE.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest