- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
#81733120 #29158 üzenetére
Én is most tesztelem, a skype out-tal párhuzamosan, felváltva hivok hol egyikkel hol másikkal.
Viber €6.99 és korlátlan
Skype €8.26 és 400 perc (angol fontban viszont már csak £6.35 -> €7.31)Hangminőségben akkora túl nagy különbséget vagy eltérést nem vettem észre, Viberrel sokkal egyszerűbb telefonálni, viszont halkabb, és valamivel bizonytalanabb is. Skype-nál az első ~fél-egy másodperc úgymond 'kritikus', hogy így nevezzem, gondolom amíg 'összeáll' a kapcsolat, ott volt egy kis gebasz a hanggal, de utána teljesen jó volt minden, hangerő, hangszín, stb. Viberen már előfordult olyan, hogy felvették, de nem hallottam semmit (a másik oldal engem igen), és kritikusabb is az eleje, halkabb is az egész, és tompább a Skype-hoz képest.
Gondolkodóba vagyok vele én is, mert oké, hogy olcsóbb és korlátlan, de bizonytalanabb is. A Skype-ot viszont rosszabb kezelni (bár amióta rájöttem, hogy a rendes telefonkönyvből is lehet hívást indítani skype/viber out-al, könnyebb vele telefonálni).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Egérpad topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest