-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz KurtCobain #16179 üzenetére
>Groundwire-t tuti nem fogom megvenni, nem ér már nekem ez az egész +2k-t.
Megértem. De ez az egyetlen ami a BT kezelést, és a hívás rögzítést jól végzi.
Még a gsm adat csatorna szolgáltató is számít a voip minősége szempontjából.
>Zoiper-rel, a nagy többségben jó szokott lenni a hívás minősége, de ott is előfordulnak hibák.
A voip problémásabb mint a gsm, de jól használható a mindennapokban.
Én már 1 éve nem indítottam gsm hívást! (beszélgetés céljából, csak a Disa callback miatt, de ott ugye nem épéül fel a hívás) -
fujifilm1
senior tag
válasz zeon.hu #16198 üzenetére
Kevés mobil kezeli tökéletesen a BT-t.
Én is vért izzadtam amíg összeállt minden. (Nem is merek firmware-t cserélni a telón.)
Ha csak a voip nál fordul elő akkor próbáld ki a Groundwire-t. (A blackmart-rol -nem én mondtam... )
Ha a gsm bt jól működik akkor van esély hogy a készüléked jól kezeli a bt-t, voip alatt is.
-
zeon.hu
nagyúr
Browsercalls asztali (windows) kliensébe hogy lehet beimportálni a kapcsolatokat telefonról?
#?*@&!
-
KamuMazsola
őstag
A mobilevoipban van olyan lehetőség, hogy a hívott félnél jelezze a számom. Kérdésem, hogy pl az asszony számát is beállíthatom?
Üdv.: KamuMazsola
-
KTU
addikt
válasz KamuMazsola #16210 üzenetére
igen, bármilyen számot amire kaphatsz sms-t,
és be tudod ütni a megerősítőkódot."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
club1
veterán
válasz KamuMazsola #16210 üzenetére
Persze, de nem a MobileVoipban állítod, hanem a Dellmont klón weblapon, a felhasználói neveddel/jelszavaddal bejelentkezve a settings részen.
-
balaaa88
aktív tag
Az miért lehet, hogy a CsipSimple-ben beállított SIPDiscount-os accountomról SMS-t küldve nem az én számomat írja ki, hanem egy +3630-as számot, mint küldő fél? A valódi számom regisztrálva van és híváskor az is jelenik meg.
-
KTU
addikt
a MobileVoipban pont hozzá tudsz rendelni telefonszámot és ki is tudod választani melyiket küldje el.
Ha csak és kizárolag Finarea alkalmazásokat használsz be se kell lépni a weben_______________________________________________
Amiről te írsz az a SIP kliens alkalmazásoknak kell.SIP szerver engedélyezése:
Zoiper,
Groundwire,
CSipSimple,
Keyyo,
Sipdroid,
stb. esetén.Ezután weben belépsz Delmont (Betamax) szolgáltatódhoz.
settings fül,
SIP server access: Enable,
lentebb a
Phone numbers-nál bejelölöd hogy melyik számot küldje el,
ha nem csak a Finarea alkalmazásokat használod.Opera böngésző felejtős
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
gelez
csendes tag
Úgy tűnik lesz még idő a voipot próbálgatnunk:
[link][ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
na, feladtam a BT-on keresztüli voip telefonálást, ehhez én kevés vagyok
mifit átállítottam 5.0ghz-re, elvileg a telefon tudja ("n" 2.4/5.0ghz). mondom, elvileg...
groundwire, mobilevoip hívás sikeressége esetleges, több kísérlet után már a kicsöngést se hallom, aztán ledob a BC.
marad a telefon saját kihangosítása, ami autóban nem mindig elég, hiába van némi szoftveres módosítással megtámogatva a hangereje.
vagy vezetékes megoldás#?*@&!
-
Stanlee
őstag
Az en szolgaltatom az sms kuldojenek mindig az altalam beallitott mobil szamot adja meg (elotte regisztralni kell a szamot), es eddig mindig azzal is erkezett meg a cimzetthez az sms - de nem a Dellmont-tol kuldom az sms-t, az is igaz.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
KTU
addikt
válasz Stanlee #16220 üzenetére
Csak a Tmobile hálózatba küldött SMS-eknél jelenik meg más küldőszám.
Írd már le még egyszer hogy fel tudjam fogni mert nem értem,
mit kell regisztrálni és hova?Hogy a Tmobile hálózatba küldött SMS-nél küldőszámnak a Delmont (Betamax) szolgáltatódhoz regisztrált szám jelenjen meg.
De komolyan.
De lehet csak azért nem értem mert lázas voltam éjszaka.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Na csak sikerült értelmeznem. - remélem -
ezt kihagytam a végén:
"de nem a Dellmont-tol kuldom az sms-t, az is igaz."
Honnan küldesz SMS-t, olcsón?
-
Stanlee
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
ismét érdeklődnék:
Browsercalls asztali (windows) kliensébe hogy lehet beimportálni a kapcsolatokat telefonról?
mert a gmailből mentett kontaktokat semmilyen formában nem importálja be.
esetleg másik kliens van, aminél ez megoldható?#?*@&!
-
teo77
őstag
Azt szeretném elérni, hogy egy jó, stabil, olcsó percdíjas voip szolgáltatón kersztuk, a tabletemről tudjak hívni mobil számokat. Akár vezetékeseket is. Egy stabil appot szeretnék erre. Nem fontos, hogy engem hívhassanak. Arra ott a mobilom. Melyik appot ajánljátok erre? Lehet fizetős is. Olvasgattam vissza, de még elég kusza nekem a témában sok minden. Van egy Voipblazer azonosítóm. Azt ugye jól értem, hogy a SIP-es appnak akkor van értelme, hogy pl engem hívhassanak SIP-es hardverekről, és akár én is őket
Így van?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Zeki
nagyúr
voipblazer sip megy másnak?
-
KTU
addikt
Állíts be másik delmont sip szervert.
Én alapból valami mást állítottam.Zoipernél néha veszek észre olyat hogy 1-1 accountom nincs regisztrálva.
A zöld pipa helyett narancs jel látható, olyan képem nincs.Főleg nymgo-nál fordul elő,
1x talán valamelyik delmont,
ekkor változtatok a sip szerveren 1db karakter (tudom hogy biztos nem jó),
majd vissza írom azt ami volt,
aztán jó.[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
club1-nek igaza van. Három olyan paraméterét soroltad fel a VoIP szolgáltatónak, ami együtt nem létezik. Mármint ha olcsó, akkor nem stabil, és rossz minőségű, ha meg drága, akkor stabil és jó minőségű. Ez azért van így, mert ha az IC dijak nem is olyan drágák, ha jó rendszert épít ki az ember, akkor vasba és jó üzemeltetőkbe kell a pénz nagyobbik részét beletenni. Tegnap nézegettem az egyik legnagyobb német VoIP szolgáltató cégadatait, munkabérre többet ad ki, mint IC dijra, ill. kétszer annyi mérnöke van, mint support ügyintézője.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Magnat
veterán
Hi,
Láttam, h olcsó sms-ről volt szó, érdemes megnézni a fishtext.com-ot: [link]
Voda irányba a legjobb, 1.5 eur cent, Telenor a duplája, T a négyszerese. Régebben sokat használtam, elég stabil, persze nem 100%-os.
Jah és anno vont olyan, h 20 eur befizetésre 25-öt ad.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
törölt tag
Ha VOIP tiltós mobilnettel akarsz telefonálni, akkor MobileVoip, vagy VPN -en keresztül tudsz olyan klienst használni, ami a szabványos SIP protokollon komunikál. A MobileVoip titkosított adatkapcsolatot használ, de csak Dellmont szerverrel. Tehát ahhoz vmelyik Dellmont klón account kell (pl. BC, azaz Browsercalls). A többi kliens esetén a körítés szokott gazdagabb lenni. Több fiók kezelése, kodekválasztás, bt. headset kezelés, stb. Ez utóbbi Androidon azért problémás, mert a VOIP hang nem hívás hangnak minősül, hanem médiának és média hangot alapból csak sztereóként (A2DP) feljelentkezett bt. eszközre ad ki.
-
Zeki
nagyúr
A Telekom EU-s szinten belehúz a fejlesztésekbe...
A Deutsche Telekom (DT) több mint 6 milliárd eurós hálózatbővítést hajt végre 2018-ig, a fejlesztés eredményeként a csoporthoz tartozó összes vállalatánál IP (Internet Protocol) technológiájú hálózatot épít ki, és az összes hálózatot képes lesz központilag vezérelni - közölte a DT leányvállalata, a Magyar Telekom hétfőn az MTI-vel.
....A közlemény szerint az európai hálózatbővítések garantálják, hogy 2018-ra a lakosság mintegy 95 százaléka élvezheti majd a nagy sebességű LTE technológia előnyeit, 2020-ra pedig a DT összes rádiós adótornya LTE technológiával lesz felszerelve Európában.
-
zseko
veterán
Nekem az kellene hogy jó és stabil legyen, árban max. 15 forinttal már elégedett lennék. Reenger nekem elég jónak tűnt, a 8 forint sem zavarna, az hogy nem lehet paypal vagy google wallet vagy más módon tölteni az már inkább, és a kinézete is okádék, az az igazság. A bankkártyaadatokat nem igazán adnám ki.
HR24.hu
-
KTU
addikt
Reenger mo. dijcsomag fele percdíj (dijcsomagnak nincs ára, amit feltöltesz pénzt, mind lebeszélhető)
kinézete is okádék
Nem megenni kell, használni,
más alkalmazást.
Mindegyik sip klienst be lehet állítani hogy menjen reenger-rel.
Keress rá itt a topikba ˝reenger beállítás˝.Bankkártya, virtuális,
van már jó-pár banknál, amit csak netes vásárlásra használsz.Ami még előny vagy hátrány lehet,
A hívott fél csak és kizárólag 21-es számod látja.
GSM számot nem tudsz hozzárendelni,
így ha jó a mobilneted vagy akár wifi,
kiválthatod a GSM számod,
mert ezen elérhetnek, vezetékes áron."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Stanlee
őstag
Most olvastam, hogy mar van beta versionben whatsapp telefonalasra is lehetoseg, igaz csak kliensek kozott. Van legalabb meg egy app, amin keresztul lehet beszelgetni. A szervereik az USA-ban vannak, sokan panaszkodnak emiatt a rossz hangminosegre. Szoval ez lesz az uj dellmont killer :-)
-
-
zseko
veterán
Mindegyik sip klienst be lehet állítani hogy menjen reenger-rel.
És a kodekeket is lehet állítani ugyanúgy? Egyébként a kinézetével van csak problémám, működni jól működikSajna pont olyan banknál vagyok ahol nincs virtuális kártya.
ha jó a mobilneted vagy akár wifi,
kiválthatod a GSM számod,
mert ezen elérhetnek, vezetékes áron.Ezzel egy a probléma, ahogy tudom rettentően meríti a telefont. Így sem bír ki nálam csak fél napokat.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest