Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Mi okozhat ilyen hibát, hogy ilyen lesz a kép? [kép]
-
Atomantiii
addikt
Mitől lehet az, hogy elkezdek lejátszani egy videó fájlt, akkor a kép folyamatos, nem szaggat, de a hang kb 3 mp-ként olyan, mintha megakadna majd van hang tovább és ezt ismétli folyamatosan bármely videónál, ott is ahol régebben jó volt.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #1365 üzenetére
Erre valakinek ötlete? Megint előjött egy másik videónál.
-
Atomantiii
addikt
Olyan problémám van, hogy van egy full HD-s ts fájlom, amire mkv toolnix-al raktam rá + hangsávokat.
Ezután a vlc szaggatva játssza le a videót, de bármilyen más lejátszóval jó. (mpc, potplayer, windows media player, tv-n is jó)
Lehet valamit állítani kellene a vlc-ben, hogy jó legyen?
-
Atomantiii
addikt
válasz
gojko.m #1296 üzenetére
Találtam másik feedet, ahol nincs a vlc-n hang (ts readerből indítva):
https://mega.nz/#!Lb5R3CCb!SsEl0CGnFEpugg2-upjJ1LeMSOalYd0YYLisW7z7--EViszont ha ugyanezt dvb dreammel nézem ott meg megint van hang.
https://mega.nz/#!iD4HTCrZ!grXESBNuvwgKVOURr4wCLmNAcuPQHJnk3ehgF8n1OcQ -
Atomantiii
addikt
válasz
gojko.m #1296 üzenetére
Ez egy tsreaderben megnyitott vlc-s stream volt, most éppen nem vettem fel, de majd holnap felvehetem, gondolom ugyanez lesz a helyzet.
Teljesen mindegy, hogy régi vagy új vlc verzió van fent ugyanezt csinálja, hogy nincs mindig hang. Nem jöttem rá mi okozza. Most a 3.0.6-os verzió van fent.
De ha ugyanezt megnyitom mondjuk dvb dreammel akkor van hang.
-
Atomantiii
addikt
Van valakinek ötlete arra, hogy az első hangsávot miért nem játssza le a vlc? Nincs hang rajta, mi hiányozhat neki? A második az működik.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #1278 üzenetére
Lényegtelen, visszaraktam a régebbit.
-
Atomantiii
addikt
válasz
gojko.m #1277 üzenetére
A régi verzióban, ha megnyomtam a CTRL+H-t, akkor a kodek információknál kiírta az adott videóról, hogy milyen formátumban van, pl 4:2:0 vagy 4:2:2.
Ezt az új verzió nem írja ki alapból, be lehet vajon valahogy állítani, hogy kiírja az újabb verzióban is vagy rakjam vissza a régebbit ami kiírta magától?
-
Atomantiii
addikt
Felraktam a legújabb vlc lejátszót, de csak én nem találom hol tudom beállítani, hogy mindig felül legyen a lejátszó lejátszás közben?
A nézetben van egy olyan, hogy mindig felül, de ezt minden lejátszásnál be kell pipálnom, nem lehet neki beállítani valahol, hogy megjegyezze ezt? Vagy csak én nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest