Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Egy ismerősömtől kaptam egy mp4 videó file -t amit telefonnal vett fel és azt mondta áttette Windows -ra és elforgatva játsza le ( nem tudta megmondani milyen lejátszó ). Forgassam már el és küldjem vissza neki. Nekem VLC -vel lejátszva normál módon, tehát nem elforgatva jelenik meg. Windows Media Player -rel szintén rendben van. Nagynehezen találtam egy PlayMemories Home nevű programot ami valóban elforgatva mutatja.
VLC -ben az Eszközök/Hatások és szűrők/Videohatások/Geometria -nál nincs beállítva elforgatás, mégis helyesen, azaz 90 fokkal jobbra forgatva mutatja a videót. A kérdésem tehát az lenne, hogy VLC -mben hol lehet az beállítva a videókat automatikusan forgassa a helyes irányba. ( Gondolom ha azt kikapcsolnám, utána már be tudnám állítani az elforgatást és le tudnám menteni a videót az Átalakítás/mentés funkcióval.)
De ha van jobb ötletetek a dolog megoldására azt is szívesen venném :-). Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Memóriakártya topic
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest