Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg ugyanúgy a power usereket céloznák meg, de az nekik sem rossz, ha az olyan egyszerű felhasználók is szeretik és használják mind én, tehát valahol nekik is érdekük, hogy egyszerű böngészésre, könnyen beállítható legyen, a szakiknak meg van benne több bütykölni való. Az a Vivaldi érdeke is, hogy minél népszerűbb legyen, és ha így haladnak szerintem hamar népszerű lesz!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Végül is ha működik rendesen a beta, akkor nekem tök mindegy mi a neve.
Csak pl 1 informatikus barátomnak meg akartam mutatni és ő nem volt hajlandó feltenni, mert megvárja még kiforrja magát,... (a bétaság zavarja), hiába mondtam neki, hogy nekem elsőrendű fő böngésző és működik rendesen, .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mit jelent az, hogy állapotsor megjelenítése felugró mezőben? Ezt jelöltem be, de sehol nem ugrik nekem elő,..
-
repvez
addikt
azt hol lehet beállitani vagy lehet e egyáltalán,hogy a tálcán a lapok ne legyenek csoportosítva illetve,hogy ha ráviszem az egeret akkor ne csak a lap első oldalát mutassa be kis képben hanem a megnyitott többi fület is.
-
repvez
addikt
A másik ami egy kicsit fontosabb,hogy valamiért nálam a beépülő modulok nem jelennek meg, a flash alapu vagy beépülö videok nem jelennek meg csak egy hibaözit ir ki a helyén,hogy a beépülü modult nem sikerült elinditani.
Vivaldi 1.0.403.24 (Beta 3) (32 bites)
Ellenőrzés 0c0e1eb245235dfafc6a82065b23d3eaf464c8d1
OS Windows
Blink 537.36 (@0)
JavaScript V8 4.8.271.19
Flash 20.0.0.306ez van a névjegynél, elvileg igy a flash és java is fennt van mégsem jó.ezért még meg kell mellette tartanom a chromet ,hogy az ilyen videokat lejátszam
-
törölt tag
Hogyan lehet a flasht frissÍteni??? köszi
-
AtHoS
nagyúr
Jaja nem, mivel az a program saját beépített "moduljaként" létezik és azt a chrome-on kívül semmi nem látja/tudja használni
Szép kis árnyalt világ van Winen OS verziójától függően, mivel win8,10-nél IE szintén beépítve tartalmazza a flasht, viszont win7 esetén IE mellé mehet fel az activex-es flash, FF mellé az NPAPI flash és vivaldi+opera és társai mellé pedig a pepper verzió. Háromféle böngészővel is nyomulsz, akkor háromféle flasht kell felraknod
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Vivaldi restart megvolt?
Wines telepített programok listában milyen verziót ír a Pepper flash-re?silver star
"Most ugye nem komoly,hogy manuálisan kell telepíteni ilyenkor a flash-t?"
Már miért ne lenne komoly? Viszont ezt a részt átugrottad? "...ha nem frissülne le magától automatikusan"
Flash feladatütemezőbe telepítéskor berak egy ütemezett feladatot - ha engedélyezed azt az első telepítéskor - ami rendszerinduláskor megnézi van-e friss verzió és ha talál, akkor frissít. Ha nem engedélyezted az auto frissítést, akkor természetesen kézzel kell frissítened Bár gondolom ez nem igazán meglepő ilyenkor
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Popes
őstag
Milyen flash playert kell rakni a win10-en a Vivaldira hogy menjen a Twitch? (8.1 alatt ment de 10 alatt nem tudom nézni)
Deus ex machina
-
törölt tag
Nekem most a snapshot vagy mi van fenn, szeretném megkérdezni, hogy ez is biztonságos, használhatom nyugodt szívvel? (azzal tisztában vagyok hogy teszt verzió és összedőlhet!)
[link] én innen töltöttem le a flasht a vivaldihoz ez a gyártó hivatalos weboldala, a vivaldi fórumon linkelték.
-
repvez
addikt
Ha frissiti magát akkor a flash miért nem marad az a verzió ami elötte volt? 21esre volt frissitve, most megint csak a 20ast irja.
ÉS sajnos eddig még nem jött változás arról, hogy ne nisson meg uj fület ha uj lapot is nyitok -
repvez
addikt
válasz #27441408 #76 üzenetére
néztem, ma én is frissítettem a fejlesztői 64 bites frissült nálam is és maradt most a 21 es flash.
Viszont ami nem tetszik még ezzel a frissítési moddal, hogy mindig letölti a teljes böngészőt és nem csak a javítást. A chromenál csak a pár MB-os javítások jönnek és talán nem is kell újra indítani miatta.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Firefox-ról váltanék csak kellene pár kiegészítő. A legtöbbre találtam alternatívát, de pár kimaradt.
Esetleg tudnátok ezekre Vivaldi-s megfelelőt:
Form History Control, Self-Destructing Cookies, Thumbnail Zoom, Snap Links Plus, X-notifier.
A sütik kezelésére nem is kellene kiegészítő ha lehetne fehér listát létrehozni. Még annyi, hogy nem találtam olyan beállítást ami a tálcán megjeleníti a tabok kis képét is. Win7, Vivaldi 32bit. Amúgy érdemes már felrakni a 64 bites verziót?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Popes
őstag
válasz < CyberBob > #79 üzenetére
A Thumbnail Zoom-ot nem használtam(sőt mostanában Firefoxot sem) de egy próbát megér a Hover Zoom.
A 64 bites verziót már régen használom, annyi hibát véltem felfedezni hogy nálam nagy ritkán a Scroll To Top kiegtől 1 másodpercre bezáródik.Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz < CyberBob > #81 üzenetére
Most hogy mondod rákerestem arra amit régen az operába használtam és már működik a vivaldiban is. Imagus
Deus ex machina
-
törölt tag
Self-Destructing Cookies, ez engem is érdekelne! Firefox alatt ez nagyon hasznos kiegészítő, a vivaldihoz ilyet sajnos nem találtam... (meg persze a chrome-hez)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jól látom kiadták az első stabil Vivaldit
-
leviske
veterán
Más is találkozott azzal a jelenséggel, hogy a könyvjelzősávon (vagy a menüben) rákattintva egy könyvjelzőre csak az aktuálisan böngészett oldal frissül az adott könyvjelző betöltése helyett? Második nekifutásra rendesen betölti, de elsőre nem mindig.
-
repvez
addikt
A beállitásokat hol és hogyan lehet elmenteni, hogy minden ugy jöjjön vissza ahogy most beállitottam?
Mert le akarom törölni a bétát és ujra teléepitett friss Stabilat akarok visszatenni, hogy ne maradjon benne semmi ami esetleg zavarhatna,mert nálam is még mindig megvan, hogy 2x kell kattintani a kedvenceken és mindig nyit egy ures kezdőlapot ha uj oldalon nyitom meg az oldalt.
A menűkben csak a kedvencek lementését találtam. -
repvez
addikt
Letöröltem és újratelepítettem , megmaradt minden sajnos a hibák is.Ezek szerint itt valami beállításbeli hiba lehet amire nem jöttem rá.
Hátha valaki tudja a választ ha az egérgörgőt lenyomom és így uj lapot nyitok akkor 2 fül nyílik meg egy gyors hívó lap és egy kezdőlap és a kezdőlap lesz aktív.Nekem az kellene, hogy ha új lapot nyitok akkor csak a gyors hívó legyen és ne nyisson automatikusan mellé még egyet.
Egyébként a 64 bites helyett a 32 bites telepult a stabilból. -
lazajnd
tag
Nagyon tetszik ez a böngésző. Viszont van két "hibája", amik miatt egyelőre maradok a Chrome-nál. Első: nagyon lassú indulás. SSD-m van, a Chrome pedig állandóan a háttérben fut, így egy másodperc alatt indul. Erről a szintről már nem tudok visszalépni. Jó lenne egy ilyen funkció: bezárás gombra kattintva a böngésző a háttérbe kerül, nem bezáródik (pl suspended állapot, legközelebbi indításkor resume). Második: a kiegészítőknél nincs context menu. Pl. OneTab kiegészítőnél gyakorlatilag létfontosságú lenne. Jobb klikk->Display OneTab. Aki használja, tudja miről beszélek. De biztos van még száz kiegészítő aminél nem ártana. Ezekre nincs valami beállítás amit nem vettem észre?
-
törölt tag
Nektek frissül a stabil?: Nekem ki írja, hogy nem indul a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos weboldal: https://vivaldi.com
Támogatott oprendszerek:
Windows 7-8-10 Stabil / Fejlesztői
Mac OSX
Linux
Android/iOS/Windows Phone app nincs egyelőre
Vivaldi.net webmail:
https://webmail.vivaldi.net/
Ez gyakorlatilag a Vivaldi Community regisztrációval létre is jön.
Tárhely: 5Gb
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs