Új hozzászólás Aktív témák
-
razsa
aktív tag
Valaki ki tud segíteni egy Prevx CSI licensz kóddal....?
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Sikerült bekapnom valami vírus félét..Diagnózis: Először a COD4nél vettem észre hogy kb 4 mp enként beakad a játék.Csak úgy egyik napról a másikra..mondom valami itt nem kóser.Aztán észrevettem hogy a windows is lassabb mint volt,sokkal.Minden működik,elindul, de lassú!A lassúság is inkább így ütemekben jön, 3-4 mpeneként mint a játékban. Mintha valami nagyon leterhelné kis időre gépet, de ez főként játéknál jön elő. 3 nap áll mögöttem ami alatt megpróbáltam leszedni a vírust, de egyik vírusírtó/spam kereső sem talál semmi érdemlegeset!! Azt mondják minden OK. Pedig biztos hogy vírus van a gépen.
A feladatkezelőben a services.exe van hogy 700MB ot használ fel, pedig nem csinálok semmit.ZoneAlarm van fent. Lefuttattam NOD32-t,Avastot,FSecure-t,AdaWare ből 2 félét is, Spybotot és semmit nem találnak.Az AdAware mindig talál 3 cookie-t ami nem ok, de az előtte is volt.
Csökkentett módban is kerestem már, és semmi! Formatálást szeretném utoljára hagyni, hátha van még valami lehetőség...? De hogy lehet hogy egyik vírusírtó sem talál semmit?? Mi más lehet ez mint vírus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest