- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Arra egyszerűbb a shared folders-t használni, ha a guestre felraktad a virtualboxos drivereket (Guest Additions)
Kijelölöd, hogy mely foldert akarod elérni az adott virtuális gépen, ott meg úgy férsz hozzá, mint egy network share-hez. (sajnos XP-n nem tudom, hogy működik, én csak linuxot futtatok virtualboxban)Egyébként ha ragaszkodsz a hálózathoz, akkor host only esetében oda kell figyelni, hogy ne legyen letiltva a DHCP vagy adnod kell fix IP-t az interface-nek a host és a guest oldalán is.
A bridge erre nem igazán nyerő szerintem. -
bpx
őstag
Ezek azért olyan témák, amelyekre a válasz bőven meghaladja egy fórum hozzászólás kereteit.
A dokumentációban le van írva, vagy vannak olyan leírások, amit előttem linkeltek.A CPU "kiiktatás" meg csak Linux guesttel megy, Windows-hoz csak hozzáadni lehet: https://www.virtualbox.org/manual/ch09.html#cpuhotplug
(#1248) King Unique: A (#1238)-ban mutatott képen elég egyértelmű a hiba, VT-x kell neki. Azt kellene ellenőrizni, hogy engedélyezve van-e. Hyper-V-t nem engedélyezted?
A kérdéses könyvtárakat egyébként törölheted uninstall után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest