- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Arra egyszerűbb a shared folders-t használni, ha a guestre felraktad a virtualboxos drivereket (Guest Additions)
Kijelölöd, hogy mely foldert akarod elérni az adott virtuális gépen, ott meg úgy férsz hozzá, mint egy network share-hez. (sajnos XP-n nem tudom, hogy működik, én csak linuxot futtatok virtualboxban)Egyébként ha ragaszkodsz a hálózathoz, akkor host only esetében oda kell figyelni, hogy ne legyen letiltva a DHCP vagy adnod kell fix IP-t az interface-nek a host és a guest oldalán is.
A bridge erre nem igazán nyerő szerintem.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
bpx
őstag
Ezek azért olyan témák, amelyekre a válasz bőven meghaladja egy fórum hozzászólás kereteit.
A dokumentációban le van írva, vagy vannak olyan leírások, amit előttem linkeltek.A CPU "kiiktatás" meg csak Linux guesttel megy, Windows-hoz csak hozzáadni lehet: https://www.virtualbox.org/manual/ch09.html#cpuhotplug
(#1248) King Unique: A (#1238)-ban mutatott képen elég egyértelmű a hiba, VT-x kell neki. Azt kellene ellenőrizni, hogy engedélyezve van-e. Hyper-V-t nem engedélyezted?
A kérdéses könyvtárakat egyébként törölheted uninstall után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest