- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityusz76
csendes tag
válasz Visormail #1147 üzenetére
Szia!
Köszi a linket. Megpróbáltam lefordítani az angol szöveget, ami nagyjából megvan, bár nem teljesen értettem meg. Fent van a 2003 server és az XP virtuális gépnek és úgy értelmeztem a leírást, hogy ha egy hálózatot akarok belőlük csinálni, akkor Internal networking-et kell választani. Erre az egészre a youtube-on is találtam videót, meg is csináltam ugyanúgy pontosan mindent, de nem látják a vm-ek egymást. Kijelzi alul mind a kettőnél a sárga háromszöget felkiáltójellel, hogy nincs kapcsolat. De nem értem miért nincs, hiszen ebben az üzemmódban ha jól fordítottam, akkor switch-ként kellene működnie a programnak. Tudnál ebben még segíteni? Előre is köszi!
Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Linux Mint
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest