- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Bittorrent topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz peternac #6910 üzenetére
Ezerhála, a honlap persze egyértelmű hogy melyik sorba melyik nevű adatot kéri, de így elsőre megijedtem, mert én is a démász terület szerint értelmezném elsőre, aztán látom hogy okt. 24.-én felszerelt mérőórám eddig csak T2 éréket jelez ki.
937 kWh van benne azóta, 23+ fölött igyekszem tartani a kényelmet a 23nm szobában, így a keményebb -10 fokos időkben naponta kb 180-250 hufot spórolok a konvektorhoz képest.
Az előző hasonló időszakkal összevetve a mostani "H" tarifát még mindig napi 100 huf a különbség.Nekem azért érte meg mert anyagárban volt a szabványosítás mivel főnök intézte, valéamint így már ugye nem a nappali mennyiségbe kalkulálódik a klíma fogyasztása, tehát nem futok ki az éves kedvezményes 2521-ből.
De elhiszem hogy szabad piacon nem mindenkinek éri meg a szabványosítás során az extra költséget.
Csak sokan elkövetik azt a badarságot, hogy az egyébként nem jó állapotú 1x16A-ről történő teljes munkálat költségét vetik össze azzal mintha semmit sem csinálnának a mérőórával, tehát mint ha csak azért kéne szabványosítani, mert "H" tarifa lesz.
Pedig szabványosítani minden régit érdemes, nem véletlenül változott a szeparált hálózatra az általánosan ajánlott érintésvédelmi rendszer.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...