- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Épp azt néztem, hogy 130W TDP..egy X5650 meg 95W, 1.5X annyi mag/cache mellett. Kérdés persze, piszkálva hogy alakul..4GHzen biztos oda tud kormolni. Viszont megmondom őszintén, csak akkor váltanék rá, ha bízol a lapodban..egyébként meg inkább eladnám a lapot/procit és újabb motyót néznék. Amennyi a 920-5650 váltás lenne, hozzárakva az X58+920 árához már elég nagy mozgásteret ad
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha van is lap, olyan áron többnyire, amiből simán platformot valtasz. Fogyasztás engem csak abból a szempontból izgat, hogy halkan hűthető legyen a motyó. A 860 elfozte a dualventis Mugen2t, a 2600 meg felpasszivan elvolt..nem mindegy.
Vigneau
Egyelőre te jársz elottem..hasi nekem kimarad, neked viszont jó lehet egy i5K ott..bár nem idén lesz jóárasítva :S
embe
Ünnepi. -
föccer
nagyúr
Ha nem java-ban lenne megírva az egész játék, akkor 1/100 ekkora erőforrás is elég lenne neki. Bár akkor nem lehetne mod-olni és messze nem lenne ekkora sikere.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Vannak olyan moddolt MineCraft verziók, amik simán bekajálnak 5-6 GB-ot, és hiába van még szabadon ~1 GB a fizikaiból, a win7 egyszerűen nem engedi használni a teljes fizikai memóriát és önhatalmúlag lelövi a játékot. SSD-t meg nem nyírom a swap-pal.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Nem sok mindenre hazsnálom a gépet. Mondjuk mai szemmel má egyébként sem túl acélos az i3-2100, illetve a GTX650 de azért engemet kiszolgál. Most már van 16 GB ram is. Érik egy combosabb cpu, hogy a minecraft szebben fusson, de heroin áron vannak.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Köszi, máris el fogok tudni aludni. Eddig tartottam attól, hogy reggelig fogok forgolódni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Igen, éppen most találtam meg én is ezt az adatot. Akkor jó, megnyugodtam, 97 éves kort úgy sem fogom megélni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Most kíváncsiságból ránéztem az én V300-asomra. 120 GB verzió, szinte kereken 1 év alatt futott majd 71 napot és írt 920 GB-ot, amiből ha levonom a 72 GB jelenleg rajta lévő adatokat, akkor az napi Elég soknak tartom kikapcsolt swap mellett. Ennyit enne a chrome gyorsítótárazása? Vagy ez szinte csak a TRIM lenne?
Mennyit bírhat egy V300-as? Van erre valami fellelhető, megbízható adat?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Azóta már meggondoltam magam, maradok az ADATA-nál, az bevált. Azért köszönöm! Írtam egyébként a milyen SSD-t topikba is, nem tudom, láttad-e.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
Épp egy Lenovo y580-as ment tönkre nálam, ráadásul már garim sincs. Kissé szkeptikus vagyok így jelenleg. Bár azt hallottam, hogy Magyarországon is megjelent már a szervizhálózat, így már nem kell külföldre küldeni a Lenovo-kat.
Apropó, ha már ott dolgozik a haverod, nem tudna nekem olcsóbban szerezni egy i5-4210H + GTX960M kombót?
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Ez lett a végleges:
DeepCool TESSERACT BF
FSP 400W HEXA+
Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC2-2GI
Gigabyte H81M-S2H
Intel Pentium G3450
Kingston 120GB SV300S37A/120G
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black
Samsung SH-224FB/BEBE
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
eszakas
senior tag
Hát nem, de itt azért valamennyire betekintést lehet kapni mibe mi van.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Mercutio_
félisten
120-ra Fury 15,1k 128-as SX900 19,5k a Fury volt drágább, vagy az sx900 olcsóbb akkoriban?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Vigneau
félisten
A legutolsó verzió (11.3) semmit sem mért és nem is tudtam megállítani, csak kiikszelni, bugos a jelek szerint. Viszont az előtte lévő (11.2.2) meg vírusos, így maradt a 11.2.1, az rendben lement. Azonban kisebb értékeket kaptam - ezek szerint ennyivel jobban terhelné a rendszert, mint a korábban linkelt verzióm (számomra ismeretlen)?
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Értelek.
(#21655) radi8tor1: A kocsit azért szerintem nem szívesen cserélné le.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Vigneau
félisten
-
Törzsúr
senior tag
Sajnos valószínű nem cserélik a tápomat, arra hivatkozva, hogy nem hibás, csak zizeg. Linkeltek is emailben egy PH!-s olvasmányt, amiben leírják, hogy nincsen semmi baja csak hangos!
Kell valakinek egy zizegő 400W-os Seasonic táp? Full passzív!- Nincs hangja
[ Szerkesztve ]
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Bjørgersson
félisten
Átpakoltam már azóta legalulra, így viszont az SSD csak legfelülre fér be, mert ilyen idióta L-végű kábelt adtak az alaplaphoz és nem tudom őket egymás fölé rakni. Vennem kellene két egyenesvégű kábelt, aztán meg lenne oldva a probléma.
Így egyébként az SSD 29°C, a HDD pedig 32°C, valamivel jobb.
-
Bjørgersson
félisten
Legalulra raktam pedig, meg az SSD alatt is kihagytam egy helyet, mint a Corsairben.
-
Bjørgersson
félisten
Az asztalon kicsit szűkösen férek el, de a héten elvileg az is kész lesz.
(#21213) sephi: Sajnos nincs most itthon.
(#21214) embe: Lassan át kellene nevezni a topikot, kezdünk többségben lenni.
(#21215) smiti: Ne tedd, butaságot csinálsz!
-
F e Z o
veterán
Igen, driver-re gondoltam. Néztem pár lapinak a támogatottságát. Lenovo G50, Acer E1 és Asus X552 a gyári hivatalos oldalon, csak win 8 és win 8.1-hez elérhetők a driverek. Egyik unokatesóm akar gépet venni most 100-110k környékén. Valami gyenge dedikált vidkari kellene neki, ami azért jobb, mint a cpu-ba integrált, illetve hogy win 7 legyen rajta neki.
Tegnap azzal a G50-es lenovo-val is szívtam, először az uefi-vel, majd nem tudtam se dvd-ről, se pendrive-ról bebootolni win7 x64-es lemezről. Illete dvd-ről igen, de a driverek miatt, kékhalál lett a vége.H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
Eszerint nem olyan rossz választás van egy erősebb garis 3820-am (abban a GPU is nagyobb) mivel a 3620 is elég arra gondoltam azt meghirdetem mint ritkaságot, hátha elviszik annyiért, ami nekem is megéri, aztán ha mégsem ez a kicsi megy az apróra.
Crucifixet még nem vettem át, pénteken 10 perccel előttem zárt be ipon, holnap elugrom érte, de kipróbálni majd csak hétvégén, meg B85 lapban tuning sincs, max alulfeszelés szerintem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
AMD A6-3620 (4 mag, 65W, 2,2Ghz,turbóval 2,5) de a linx is írja alul a gflops értékek alatt.
Unigen tesztprogi ha lefut, akkor rendben az apu rész is, jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Három vagy négyféle van, azt hiszem, de egyébként erre gondoltam; "alapvetően a WF hűtés konstrukciója nem jó".
-
Bjørgersson
félisten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Na ja..kellett volna valami combos proci mellé..az akkori 300%os skót ajánlat kicsit kevés volt, hogy kivillanjon a foga fehérje
-
Bjørgersson
félisten
Pedig elvileg valamennyire kifele kellene fújnia levegőt, mert pár fokkal meg vannak döntve a ventilátorok. Mindegy, a pasztát megnézem majd, meg fizetés után veszünk ventit is a házba.
Játék közben olyan 70-80 °C között van, játéktól függően.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Mindenképpen Evot szeretnék, de lehet beérem majd a simával is, ha csak az lesz. Nem kapok külön papírt, tudod, múltkor meséltem ezt a gari dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM