- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Szállító/futár cégnél dolgozol, hogy ekkora flottátok van?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Mondjuk ez így tényleg elég gáz. Én is folszvagánnyal járok, de ilyet nem tapasztaltam, de ezek után megnézem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
szasanyi
félisten
-
Mercutio_
félisten
Nálunk a csajok kezében a távkapcsoló Bones 7. évad megy, nomeg NCIS, CSI és hasonlók, illetve most kódolom át .mkv-ba az Angel 1-3 évadot, azt nézegetem közben minőség ellenőrzési célzattal
robogos10: Tedd fel apróra, kicsi az esély, hogy pont az a 10 ember akar venni, aki ide ír
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
szasanyi
félisten
Igen, de még nagyobb gond az, hogy sokat kell várni a feliratra. Olyan mint a másik a kedvencem a Person of interest, ahhoz is legalább egy hét - vagy több - kell. Sajna ilyen az ingyen munka, igazából követelni sem lehet attól, aki szívességből csinálja.
-
Vigneau
félisten
No igen, csak találtam egy i7-3610QE-t és beindult a fantáziám. Viszont jól gondolom, hogy a mezei Sandy i7-2630QM-el már elboldogulna?
sephi:
Mivel nincs benne Boost, így folyamatosan max. 2100MHz-en jár. Lehet, olykor azért elkelne WoT-ban némileg magasabb órajel.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Szerintem akinek van melója és egy kis sütnivalója eléldegél továbbra is..tisztában vagyok vele, hogy változott a világ, főleg mifelénk, rossz irányba, de azért némi optimizmus még kell, különben megette a fene..szóval csakazértse búbaszok
Felém mindennek annyi az ára, amennyit a piac szerint ér..nem szoktam fölémenni, sőt..de hát látod. Mindegy, majdcsak akad rá valaki, nem félek.
Mondjuk amikor egy közeli ismerős ilyet ír, azért elgondolkodok..nóórmális?robogos10
Maradjunk annyiban, sok kör AMDzés után jó ideje Intel konfigban gondolkodok, nem véletlenül. Tisztább, szárazabb érzés, ha poénra akarom venni..de egyébként meg kompromisszummentesebb az életem és kevesebb hajszálam őszül meg arányos idő alatt, szóval ez megér némi többletet. Ami jelen tárgyunk alanyait illeti, eladni szeretnék, max Ks proci jöhet szóba beszámítás ill. ráfizetés terén.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Válság a fejekben van maximum..ráadásul nem nyerészkedni akarok, mint sokan az ünnep tiszteletére megemelt árakkal, hanem ár alatt eladni..
Erre jönnek nekem olyan szöveggel, hogy félnek az adott laptól (WTF? a legnagyobb OEM gyártó terméke, ~0 negatív visszajelzéssel, ~1.5 év hibamentes üzemmel és további garival, H61 áron..lol), meg hogy xy 0 visszajelzéses újonc 30 alatt kínál OEM garimentes 2320at, így adjam 25ért a procit..anyukája kb. azóta is csuklik Öregszem, egyre kevésbé viselem el az emberi hülyeséget..ami mint tudjuk Einstein óta, végtelen -
ESP
őstag
Na is mond. Itt esett 8cm hó 14h-ig, arra pedig kis ónos eső.
Előbb kimentem kicsit szórakozni, már féltem, hogy kiég az ESP visszajelzője annyit pislákolt
Pedig 2011-es Michelin Alpin van a verda alatt de még nagyon óvatos tempóval is csúszik minden.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Mercutio_
félisten
Az hatalmas, amikor részegen sex után kimegy az erkélyre és sms-t ír a szobában fekvő csajának, hogy "azt hiszem megcsaltalak"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
A 2600am 50ért ment el, +2k a 3570K. 3770 szimpi, de 66 alatt nincs..ez meg nonszensz árkülönbözet, visszagondolva a 2500K-2600 viszonyra. Tudom, hogy bődület a 3570K is 4.5 körül, de na..hiányzik a 8 szálas feladatkezelő látványa
sephi
Játékok alatt a kis 2300al sincs semmi gond, 3.4en még a 7870OCval is simán jó volt..szeretnék egy kicsit benchelgetni, azért agyalok i7en.Mindenkinek buék előre is, megyek céges banzájra
-
embe
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
OK, ha azt mondod pedáloznia kell Intelnek, hogy beérje - és én egyébként is csak a játék miatt gondolkodtam a váltáson, a 7750 előnye miatt az APU-val szemben - akkor nem töröm a fejem ilyesmin, amúgy is ritkán játszom, még a Starcraft 2 is ott van a listán, mint letudnivaló
embe: Annyiért már elég jó AMD-s procit is kapni ami mellé nem kell külön még VGA is
robogos10: Akkor ez a te embered
-
embe
nagyúr
Én erről a 2100-ról váltottam egy natív 4 magos i5-2320-ra. Ennek a max órajelét meg lehetett emelni 3,7GHz-re a lapomban. Ez szépen muzsikál, azért is írtam korábban ezzel a 7770OC-s vga-val nekem most elég. Persze mivel 23"-os a monitorom, és full HD-ben tolom, jöhetne erősebb proci illetve erősebb vga, de a zsebem nem engedheti meg. Így próbáltam a lehető legjobb ár/érték arányú cuccot összehozni.
Ezt sikerült. -
Mercutio_
félisten
Jó-jó, csak folyton jön a szöveg, hogy "Intelnél 2 mag tud annyit, mint AMD-nél a 4", meg hasonló "okosságok", fogyinál meg a Ph-s tesztekből indultam ki, bár az is igaz, hogy ott jelemzően a 95W-os AMD procik voltak szerepeltetve.
Akkor inkább maradok a fenekemen, a felsorolt összeállításra váltás nem kerülne pénzbe csak azért merült fel mint ötlet, igaz a proci helyett inkább 645-ös kellene, no meg AMD-nél legalább tudom hogyan kell alulfeszelni, Intelnél gőzöm nics se ilyen téren, se egyéb buktatókról (pl. OCZ Agility 3 SSD-vel lehet-e gondja valamelyik csipszetnek, stb.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
Igen, a törölt hozzászólások nem számítanak bele a rang számításba és az adatlapon sem jelenik meg.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Nekem egyszer volt (bal) szerencsém ilynehez. Úgy nyikorgozz az egész kaszni sima aszfalt úton, hogy a hajam égnek állt tőle. Meg is fogadtam, hogy ha egyszer eljutok odáig, hogy saját autot veszek, akkor szuzukit nem fogok venni
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Micra szerintem neki kicsi, meg mondom valami alapból is magasabb ülőfelületű járgány kellene, tehát nem olyan amit ha maxra emelsz, akkor magasabban van (kérdés akkor a feje elférne-e ) hanem ami alapből kicsit az átlag forgalom szintje fölé emeli, hogy nagyobb biztonságérzete legyen.
~20 éve vezet szóval ezeket az emócionális kizárásokat sose fogom megérteni nála, de evvanJa, itt egy Antec minuet 350 ház, keress rá a neten, hátha tetszik, ennyiért, főleg, ha jó a táp és nem leharcolt a külseje ajándék
-
Mercutio_
félisten
Ehh, ne tudd meg hogy dobta az agyam a láncot, amikor meghallottam az indoklást, ja és azt még nem is mondtam, hogy SX4 se jó, mert az "nem tetszik", a Splash-re meg azt mondta, hogy nőcis és kis játékautó (nincs autó formája) így azt főleg felejtsem el
Úgy őszintén, maradt még valami mint lehetőség, amit kifelejtettem és olcsóbb mint a quashqai?robogos10: Nem vagyok benne biztos, hogy a srácok arról álmodnak, hogy téged szórakoztassanak, és ellássanak olcsó hardverekkel
-
Vigneau
félisten
Nekem a télim Kumho, a nyárim pedig Firestone. Nem panaszkodhatok rájuk, állják a sarat. Elvileg még alsó hangon félidősek, 20-25k km van bennük és 3 évesek.
sephi:
Bírom az ilyet, de hát a sok gonosz ember tette ilyenné a világot. Persze azért más lenne az ember szájíze, ha ezt nem szúrta volna hozzá.[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
Jópofa kis gyösz asszonynak viszont eszerint nem jönne be, elég hosszúak a lábai
Feldobta nemrég, hogy ha majd cseréljük a swift sedant olyan kocsit szeretne, amiben az ülésmagasság fentebb van, mint pl. a quasqai és társaiban, de persze nem olyan drága.
Mondtam neki, hogy dacia duster, erre a válasz "az sz*r, román, abba nem ülök", hasonló okokból skoda is fujj-fujj nála, hiába magyarázom, hogy az egyik francia a másik meg német lényegében, őt nem érdekliEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Jah, az bejövős nekem is amikor még a 32-esek terénél melóztam kijártunk a Stex-be csapolt Hoegarden-ezni nyáron
Milyen autóról is van szó konkrétan?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
A 2 jobboldali korsóba vérnarancslé van?
robogos10: Rakd fel az apróra cserére a lapot, gyorsabban találsz rá embert mint itt, ahogy -bár sok dologhoz ért a csapat - az alaplapos, hűtéses, milyen VGA lenne jó-s kérdésekre is jobb a szaktopic az esetek többségében.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
-
Vigneau
félisten
Nálam azért kellett már cserélni ezt-azt. Féktárcsák és betétek, kuplung és légkondihűtő (vagy mi a szösz). De tény, ezek elromolhatnak, amolyan kopóalkatrésznek venném.
föccer:
No, csak be tértél Te is? A jelek szerint valóban sikerült úgy folytatnunk, ahogy anno a régi apróban ment a csevej - lassan meglesz az 1k poszt. Engem ez nagy örömmel tölt el - jöttek még páran új/régi arcok. Mellesleg klassz a sapid - megint van mindegyikőtöknek, úgy mint tavaly?[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Nekem is francia kocsim van és nem bántam meg, hogy otthagytam a németeket.
Igaz, drága volt most az alkatrész, de szerintem most szinte mindenhez drága minden, így nincs reális összehasonlítási alapom. Tény, 1.0-ból léptem 1.6-ba és nagyon élvezem a 60LE kontra 110LE-t - csak az a fránya fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Ha megtalálnád, dobj egy linket ide. Ez lett volna?
robogos10:
Már megérte beírni ide.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Nem
mutyizommultizom, játszani is sokszor 1/2 évig se, akkor is valami 2-3-5 éves játékkal, aztán 1/2 - 1 év mire a végére érekEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
OK, csak a többség a privit veszi észre előbb, de te speciális eset vagy
Már csak az a kérdés érdemes-e SSD megléte mellett 2x4GB Patriot-ot lecserélni az elsőből 2x8GB-re, vagy átlag használat félévente pici játék mellett csak e-penis?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Uhh, az kemény
Lehet, hogy a ram-os topicba kellett volna feltennem a kérdést[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Alaplapival se indul
1gb geil
D925
hdd-k lekötve
cpu hűtés gyári
és a lap ennyire kevés nem lehet
valami gigabyte lap
régen asus lap volt benne több rammal ezzel az 1600 vagy 1650el 2 hdd 1 odd és ment
valami tuti hogy nem stimmel!
kipróbálom a gépemmel!
úgy is elkezdek átköltözni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!