Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34604 üzenetére
Pontosan, ezekkel tisztában is vagyok. De az enyém legalább nálam öregedett meg zacskós kora óta. Viszont nem szeretném azonos generációra cserélni. A másik oldal, hogy az ára miatt nem vettem meg a másikat. Ördögi kör...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #34605 üzenetére
TFH, találsz egy 1. tulajos gémer edísönt..
Mi a dif a nálad lévőhöz képest? A tempó.
Generációlépés jó dolog, de ez számít
Ezzel árban és teljesítményben duplázol,
a 3050 viszont aránytalanul többe kerül..Ha esik az új ára, esik a használtpiacé is,
szóval a zsebbenyúlás mértéke azonos..
Persze ha a gari fontos, akkor fájnia kell. -
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34606 üzenetére
SSD terén berizikóztam a gari hiányát, mert tényleg keveset futott. Ezt egy VGA terén már nehezen tudnám benyelni.
Arról nem is tettem említést, hogy max 21cm-es kártya kerülhet nálam szóba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34612 üzenetére
Nem véletlen írtam korábban a 30k-t. Annyiért láttam fent garis erősebb BQ! tápot.
De akkor meg minek vettem meg múltkor a System Power-t az Asszonynak...
Egyébként ezt találtam Szolnokon. Csak hát ugye az a fránya gari nincs...
-
eszakas
senior tag
Hali.
Vigi!
[kép]Az aláírásban szereplő hardver áramfelvétele AIDA stresszteszt alatt.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #34613 üzenetére
30 körül 550es Seasonic, full moduláris, 10 év garival adják, nem véletlenül..bQ jó hűtőket/ventiket csinál, de a táp nálam SS
A szolnoki 1070et én is néztem (ill. rá is írtam), jelenleg 1030 van a HTPCmben, de van az a pénz, amiért cserélném, kiderül alkuképes-e ;p
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34620 üzenetére
Ez a bennfentesség előnye.
Táp terén legközelebb azért legalább 700W-s példányt nézek, biztosra megyek majd. A mostani 400W-s BQ!-m pár napja múlt 5 éves. Még Mercinek köszönhetem.
Nem engedett belőle? Mik vannak felette, amiket kipécéztél?
Én se veszem meg, a Nejem letiltott róla. A garit preferálja Ő is inkább. Ilyen árban garival GTX 1660 szériát találok csak.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #34621 üzenetére
Viccet félretéve, nyilván nem látom előbb, de a friss hirdetésekre rá szoktam nézni
Táp nyilván túlméretezve jó, de azért túlzásokba sem kell esni, a hatásfokra érdemes figyelni..meg az egyéni igényekre (passzív üzem jó dolog, én ezért veszek jellemzően 1.5X erősebbet, mint ami elég lenne amúgy 75% terhelés mellett), ill. a teljes modularitás is jó dolog takaritás szempontból, ha a kábeldzsungel fixálva van.
Nem..de jelen árak mellett várhat ennyiért a vevőre..85 nem volt szemtelen ajánlat szvsz, 100 körül már jóval combosabbak mennek. Ref. 1080akat is nézegettem, amire lenne AIOm, de maga a kis HTPC, amibe szánom, inkább a 1070 alá való, nem akarok túlzásba esni, ill. a limitált hely is mellette szól, ebből még okés a két ITX vezió.
Asszonynak meg kell mondani, hogy örömmel fogadod, ha kipótolja az összeget egy 3050re ;p
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34622 üzenetére
Szerencsére a mostani tápom is félmoduláris. Szépen el tudtam rendezgetni.
Én meg azt hittem, a 100k még egész tűrhető érte. Legalábbis a többi 1070 tükrében.
Arra a kipótlásra aztán még egy jó darabig várhatok. GYES-ből sokra futná, az tuti...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #34623 üzenetére
A full modulárist ki tudod szedni kanócok nélkül portalanításra, én az ITX miatt szerettem meg ezt a megoldást, bármennyire is ódzkodtam a kontakttéma miatt a múltban a főbb kábelekre gondolva, szerencsére elég masszívak mára a minőségi darabokon lévő csatik/érintkezők.
Boldogat, ha ma is tartod
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34625 üzenetére
Látod, erre nem is gondoltam, praktikus megoldás.
Valóban nem ma tartom, de azért köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Nézegettem a Seasonic hirdetéseket, a 7 év azért komoly. Viszont még nem látom át, melyik széria mit takar, mint ahogy a BQ!-nál már el tudok igazodni.
-
Vigneau
félisten
Azt tudja valaki, hogy mit kell beállítani Android telefonon, hogy a GCam videó készítése közben ne forduljon el?
-
Vigneau
félisten
No, ma pont előttem ürült ki az adalékolt E10 a kúton. Megint vehettem E5-öt, immár 640-ért. Igen szépen alakulunk...
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #34643 üzenetére
Én mindig így csináltam, mióta kocsim van. Addig megyek, amíg a piros lámpa ki nem gyullad. Általában 4-5l szokott maradni mindig, most picit kitoltam, de tudatosan. Persze vannak bejáratott kútjaim (Szolnok, Cegléd, Kecskemét és Dunaújváros eleve adott).
-
Vigneau
félisten
válasz dfdfdf #34646 üzenetére
Olvastam róla, de szerencsére nem volt eddig vele gondom. Már ami a saját használatból eredt volna. Viszont a C4 Coupe-m üzemanyag szivattyúja a vétel után 40km-rel valóban megadta magát 2009-ben.
Remélem, nem lesz a szokásommal problémám a továbbiakban sem. Viszont 400km-enként nem sok kedvem van kútra járni. A 37l-es üzemanyagtartály átka. A Peugeot 1.4 HDi 50l-es tankja hiányzik ilyenkor. Ráadásul havonta 1x jártam kútra, most meg 2 hetente.
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #34648 üzenetére
A Shell alap E10-e nekem nagyon nem jött be...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest