Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz MrChris #8010 üzenetére

    Ha van egy telepítő pendriveod, akkor úgy települ fel az OSX mintha windows (vagyis mintha inkább natív Mac Pro) lenne. Nem kérdez semmit, csak lefut az install, és minden működik. Jó egy kis költői túlzás van a dologban, még kell futtatni egy "multibeast" nevű programot, ki kell választani a LAN drivert (atheros) illetve a hangkártyą drivert (Realtek) és kész.

    Az RX480 esetén konfig fileokban kell hexa editorral turkálni hogy felismerje és használja a videóvezérlőt, az nem, ilyen egyszerű. Minden OSX verzióval egyébként nő a támogatottság, régen a 7970 sem működött "csak úgy". Az eredeti konfigom még 2013-ban egy GTX 660 volt mert azt támogatta az OSX mindenféle driveres trükközés nélkül.

    Ha olyan eszközeid vannak amiket nem támogat az OSX akkor napok utánaolvasása lehet mire működésre bírod. A legtöbb eszközre fel lehet húzni a rendszert (AMD proci + RX..) csak kérdés mennyi konfig filet kell szerkesztened hozzá. Ha jól válogatod össze a kártyákat/procit/alaplapot akkor probléma nélkül települ, pont mint a windows. Ha rosszul válogatsz, akkor azt veszed észre hogy van egy "áthúzott almád" telepítéskor és fórumokat olvasol napokon keresztül... na az könnyen elveszi a kedvet...

Új hozzászólás Aktív témák