-
IT café
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Tavaly vendégségben voltunk barátnőm nagybáttyánál, esküvö alkalmából. Na, a kajálás közben beszéltünk erröl is, arról is. Tudni kell, hogy Tamás nagy mókamester, meg mindenféle mester, alapvetöen viz és gáz szerelö, de mint amolyan csongrádi ezermester, mindenhez ért. Na, panaszkodok neki, hogy a balatoni nyaralóban meg kéne csinálni a bojlert, mert nem ad melegvizet, stb, mire mondja, hogy ''Bandikám, hát jövöhéten felhittok édösapám, aztán elmögyünk, és megjavszerolom seperc alatt.''
Na ezen 2 percet fetrengtem, aztán mikor már nem röhögtem annyira, rákérdeztem, hogy miaz a ''javszer'' - bár gondolom ti már rájöttetekSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Trollok komolyan
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tudományos Pandémia Klub
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest